Witam drodzy klubowicze, jestem nowy na forum, ale czytam je od jakiegoś czasu. 2 dni temu zakupiłem i namiętnie testuję mpx200. Bardzo (jeszcze przed zakupem) zaintrygowała mnie koncepcja sflashowania fona na WM5. Przyczytałem co było na ten temat w necie i okazuje się że ... nikt nic nie wie, nie wiadomo czy ten ROM wogóle istnieje itp itd... Nieważne. udało mi się nawiązać kontakt w pewnym człowiekiem który udostępnił mi ROM'a o którym twierdzi że jest to WM5 na MPX200. Nie pytajcie co i jak - zaryzykowałem 2 piwa i mam. Problem polega na tym, że nie mam pewności czy to faktycznie jest TEN UPRAGNIONY ROM. Boję się go wgrać żeby nie posłać mojego fonika w kosmos. Może są chętni do przetestowania? Np. mają mpx'a w krytycznym stanie, albo są elektronikami i potrafią odratować fona z uszkodzonym flashem?. Chętnie dostarczę plik do testów... Genialnie jeśli okaże się że da się powrócić do WM 2003 po tej próbe - też fajnie jakby to ktoś przetestował ... no i może w końcu ktoś napisałby jakiś sensowny review z użytkowania MPX z WM5. Rom który mam wygląda dość ciekawie... jest kilka mega mniejszy niż WM2003, zatam jest czymś innym niż masowo krążące po necie upgrade'y... no nic, jak się ktoś zdecyduje to proszę o majla, albo odpowiedz na forum to się dogadamy jak gdzie mam to położyć (około 26 Mega)