Strona główna
Pomoc
Kalendarz
Zaloguj się
PDAclub.pl - Forum użytkowników technologii mobilnych
Windows Mobile (Classic, Professional, Standard), Windows Phone 6.x oraz 7/8.x/10
Smartphone - ogólnie (WM Standard)
Motorola Smartphone
Wejscie na strone problem !
« poprzedni
następny »
Drukuj
Strony: [
1
]
Do dołu
1 Odpowiedzi
733 Wyświetleń
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
karally
1
«
dnia:
Styczeń 09, 2006, 03:57:11 »
Witam. Wiem że denerwujące jest jak ktoś się rejestruje i od razu zakłada nowy temat ale siedzę już na tym forum 2 dni i nie znalazłem odpowiedzi na mój problem ! Kupiłem motke MPX200 z wm2002 właściwie tylko po to żeby odwiedzać jedna stronę niestety chyba wszystkie śmigają ładnie pięknie tylko nie ta co potrzebuje najbardziej ! chodzi mi o stronę toprally.net otwiera się strona główna ale następna na której się loguje już się nie chce !? Od autora tej strony dowiedziałem się że strona jest na frame'ach i że może być problem !jest jakiś sposób żeby temu zaradzić ? kupując ten telefon byłem pewien że taki wynalazek obsługuje Internet w 100% ale ponieważ jestem zupełna noga w tych sprawach wychodzi że chyba się myliłem . Jeszcze raz sorki i dzięki za ewentualne rady .
stratotele
45
«
Odpowiedź #1 dnia:
Styczeń 10, 2006, 18:02:12 »
Witam, standartowo mpx200 jest wyposażona w internet explorer w wersji mobile, i przeglądarka ta nie obsługuje stron z frameami. musisz po prostu zainstalować inną przeglądarkę, np operę (płatna ale 10 dni można testować jako trial)
Pozdrawiam
Paweł
Drukuj
Strony: [
1
]
Do góry
« poprzedni
następny »