Wejscie na strone problem !

• 1 Odpowiedzi
  • 733 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Styczeń 09, 2006, 03:57:11 »
Witam. Wiem że denerwujące jest jak ktoś się rejestruje i od razu zakłada nowy temat ale siedzę już na tym forum 2 dni i nie znalazłem odpowiedzi na mój problem ! Kupiłem motke MPX200 z wm2002 właściwie tylko po to żeby odwiedzać jedna stronę niestety chyba wszystkie śmigają ładnie pięknie tylko nie ta co potrzebuje najbardziej ! chodzi mi o stronę toprally.net otwiera się strona główna ale następna na której się loguje już się nie chce !? Od autora tej strony dowiedziałem się że strona jest na frame'ach i że może być problem !jest jakiś sposób żeby temu zaradzić ? kupując ten telefon byłem pewien że taki wynalazek obsługuje Internet w 100% ale ponieważ jestem zupełna noga w tych sprawach wychodzi że chyba się myliłem . Jeszcze raz sorki i dzięki za ewentualne rady .

« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 10, 2006, 18:02:12 »
Witam, standartowo mpx200 jest wyposażona w internet explorer w wersji mobile, i przeglądarka ta nie obsługuje stron z frameami. musisz po prostu zainstalować inną przeglądarkę, np operę (płatna ale 10 dni można testować jako trial)

Pozdrawiam

Paweł