Zeby troche ostudzic dyskusje, to niestety i WaldekGo i ty Grabber masz racje.
Jestem pelen podziwu, ze:
1.chcialo ci sie to zrobic
2. ze znalazles sposob zeby to zrobic
3. ze starczylo ci determinacji aby doprowadzic prj do konca
Niestety nie wydaje mi sie, zeby udalo ci sie na tym zrobic pieniadze bo:
1. zeby to sprzedac w Polsce ( mysle, ze Waldek ma racje jedynie teoretycznie co do Motoroli i M$, bo wowczas nalezaloby naslac cala armie ludzi na xda-developers, spv-developers i mysle ze na WaldkaGo tez za te poprawki do SPV c500 za ktore nota bene ci dziekuje), bo jesli udostepnisz piersze kilka kopii, to jest po herbacie.
2. mysle, ze wiecej nazbierasz pieniedzy proponujac dobrowolna wplate na konto. Jestem przekonany, ze znajdzie sie wielu chetnych a unikniesz wielu nadgorliwych, ktorzy raz zaplaca albo i nie a pozniej beda zadali, zebys to zrobil dla wm2002,wm2003 wm5 i wm 99 i 3/4. Bedzie tez w tobie mniej zalu, ze ktos zeruje na twej pracy a i radosc wieksza, ze ktos nie musial a zaplacil.
3. pare razy probowalem w Polsce zrobic pieniadze na sprzedazy software i moje wrazenia po 15 latach pracy sa takie, ze w tej chwili oferuje freeware (to raczej w tej chwili moje hobby) a i tak trudno sie nawet doczekac slowa "dziekuje" czy "fajnie ze to zrobiles" wiec nie obrazaj sie na wszystkich bo takie jest zycie
4. jesli wiesz jak, to moze sprobuj zmienic wersje na jakas inna i sprobuj na jakims forum motoroli. Pewnie za granica, szybciej Cie ktos doceni a i o pieniadze latwiej. Pewnie znajdzie sie ktos chetny, kto zmieni ci komunikaty na wlasciwe dla danego jezyka.
Pozdrawiam i wiecej pokory, bo swiat jest jaki jest i ... szkoda nerwow