Kontrast i intensywność podświetlania w MPx200

• 2 Odpowiedzi
  • 745 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline taz84

• 41
« dnia: Wrzesień 21, 2005, 11:53:25 »
Witam. Przeglądałem instrukcje obsługi i natrafiłem na funkcję intensywności podświetlania w Zakładce zarządzanie energią. Sęk w tym, że w telefonie w tejże zakładce nie ma takiej funkcji. Czy da się zmienić jakoś tą intensywność podświetlania i kontrast??? Mam jeszcze pytanie, kiedyś przeglądając to forum znalazłem mnóstwo postów odnośnie zwiększenia basów w tym telefonie, a teraz nie moge się doszukać, może ktoś mnie nakierować na jakiś post n/t basów w MPx200. Z góry dziękuję

*

Offline marcinl

• DWBKH
  • 24436
  • pw to nie helpdesk
    • mój syn Mateuszek
  • Sprzęt: SGS2 z powrotem :)
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 21, 2005, 12:45:19 »
Przyłączam sie do pytania.
Ani w 2002 ani w 2003 nie mogłem znienić intensywności i kontrastu, pomimo, że w instrukcji jest napisane, że można to zmienić.
:(

*

Offline norberttt

• **
  • 210
« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 21, 2005, 18:25:16 »
skoro jest w instrukcji, to powinno byc napisane w ktorym miejscu, z tego co ja wiem to nie ma takiej mozliwosci, choc moge sie mylic.
a co do baow to mozna to bez problemu zrobic w pocket music player, lub edytowac rejestr
"/HKEY_LOCAL_MACHINE/Audio/Softwaremixer/" -> and press the left top button for "Values" and viola.......the EnableLowPassFilter pops up. On default it's on 2, so changing in on 0 makes a difference!