[mpx200] nic nie slychac...

• 5 Odpowiedzi
  • 1027 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Marzec 18, 2005, 08:15:27 »
ostatnio mam problem z moja motorolka mpx200, mianowicie, czesto jak ktos do mnie dzwoni nie slyszy co ja do niego mowie (mikrofon jest wlaczony), ja go slysze on mnie nie. czasami sie zdarza ze ja tez go nie slysze, ale odglosy w tle jakies tam do mnie dochodza. Zdarza sie tak czasami, wtedy restartuje telefon i dziala dalej...

Pytanie, czy hard reset cos pomoze? Bo mam mase rzeczy zainstalowanych i po prostu niechcialbym ich pozniej znowu instalowac. Z gory dzieki za pomoc...

« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 18, 2005, 16:48:25 »
Cytat: grz3gorz
Pytanie, czy hard reset cos pomoze? Bo mam mase rzeczy zainstalowanych i po prostu niechcialbym ich pozniej znowu instalowac. Z gory dzieki za pomoc...

odwracajac twoje pytanie..co innego mogloby pomoc jak nie hard reset? ja nie mialem dotad wielu problemow z mpx200 choc np na jednym romie co jakis czasy w trakcie polaczenia rozlaczal sie i wyrzucal blad karty sim..

tak czy owak na wszystkie te problemy jak dotad jednym ratunkiem byl hardreset:( no chyba ze masz problem sprzetowy..jesli nie masz gwarancji to moze byc bolesne dla kieszeni..)

« Odpowiedź #2 dnia: Marzec 18, 2005, 21:53:57 »
gwarancja jest, i obeszlo sie z hardresetem, wyjelem baterie i wlozylem ja spowrotem jak narazie wszystko dziala dobrze...

« Odpowiedź #3 dnia: Marzec 31, 2005, 20:09:42 »
male poprawki, po wyjeciu baterii wszystko ladnie dzialalo jeszcze 2 dni potem problem powrocil. Przeinstalowalem ram na ten sam (ben-12) no ale znowu 2 dni a potem znowu problemy.

Wkoncu wrzucilem wm2003 i juz wszystko jest ok. Wiec cos nie tak z moim romem ;)... moze nie lubi mojego telefonu?

A tak pozatym przyzwyczailem sie do wm2003 choc z poczatku mi sie nie podobal :)

« Odpowiedź #4 dnia: Kwiecień 11, 2005, 17:28:32 »
Witam mam problem z komputerem :( chciałem pobrac grę z www.cda.pl i kliknołem pobiez gre ukazały sie dziwne znaki :( sprubowałem znowu pobrac i znowu ukazały sie znaki po chwili monitor zrobił sie niebieski z znakami :( i komputer zamoczynnie zrestartował sie szukał błedów chciał wejsc na Windows pisało juz ZAPRASZAMY i znowu był niebieski ekran i sie sam znowu zrestartował :( i tak w kułko. Czy ktos wie co sie stało? :( Prosze WAS O POMOC CO MAM ZROBIC? PROSZE POMUSZCIE moj gg 5114515  a e-amil dominik-domel@wp.pl

« Odpowiedź #5 dnia: Kwiecień 11, 2005, 21:11:19 »
moment z komputerem czy z telefonem??? czy twoj komputer ma system operacyjny smarpthone..??:)) hmm nie rozumiem tego postu..ja mam problem z samochodem..czy tez moge o cos tu zapytac?:D