... nie pomyślałeś że ja nie chcę klikać rysikiem tylko mieć te pole po załączeniu programu .
Te pola po zmianie informacji w nich ZAWSZE wyświetlają ostatnio ustawiona opcję !!!
Jeśli u Ciebie to nie działa, to znaczy że masz z czymś innym kłopot (zapamiętywanie ustawień).
Więc nie złość się na wszystkich z powodu swojej niewiedzy.
A pilot też jest mi potrzebny , więc jeśli możesz to pomóż .
Tu jest tak samo - dokładnie opisz swój problem - po co Ci jest ten pilot po starcie programu?
W pilocie są pokazywane informacje związane z wyznaczona trasą, bez trasy nie ma tam żadnych informacji.
Nie można domyślnie włączyć pilota, jeśli trasa nie jest wyznaczona. Jeśli jednak zamkniesz AM z wyznaczona trasą,
to po następnym otwarciu AM pilota masz domyślnie włączonego.
P.S. Nie złość się, że w taki sposób otrzymujesz odpowiedzi jeśli nie potrafisz konkretnie i wyczerpująco zadać pytania.
Napisane: Maj 04, 2008, 11:42:20
Małe pytanko. Jest gdzieś na forum opis poleceń które można podpiąć pod przyciski, czy własne menu? z poziomu ustawien automapy nie da sie np. przypisac przycisku do wyswietlania ekranu Trasa->informacje->lista manewrów.. bardzo by się to przydało, bo zgadywanie na który pas się ustawić jadąc po śląsku graniczy z cudem, a aby go potem zmienić, to już bez kałacha nie sposób
Nie ma takiej listy