Przejechałem dziś 350 km na nowej skórce DF. Ogólnie super. Do czego trzeba sie przyzwyczaić, bo na początku przeszkadza, to umiejscowienie przycisków menu, gdyż jest nieergonomiczne, choć wizualnie super. Do tej pory menu w aucie obsługiwałem nie odrywając ręki od podłokietnika, teraz niestety już sie tak nie da, a jak dochodzą wstrząsy od polskiej drogi to domyślacie sie jak to wygląda. A i jeszcze jedna rzecz, której bardzo mi teraz brakuje, a chodzi o wskaźnik baterii. Czasami mi się zdarza, że wtyczka od zasilania w aucie się wysunie. Teraz poza lekkim przyciemnieniem sie u mnie ekranu to innej sygnalizacji tego faktu nie mam, a to z wiadomych względów kiepska sprawa. Ale poza tym to rewela i będę na tym jeździł na pewno. Dzieki Darku !!!!
Darku czy możesz tu napisać jak przywrócić bateryjkę na ekran. Chciałbym aby na moim HD2 bateryjka była tak z 1,5 cm pod pilotem na środku szerokości ekranu. Czy możesz mi napisać jak to osiągnąć (grafiki bateryjki mam własne w katalogu day i night)?