A701 Problem z alarmem [pozostałości w rejestrze? bazie?]

• 3 Odpowiedzi
  • 747 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

A701 Problem z alarmem [pozostałości w rejestrze? bazie?]
« dnia: Wrzesień 10, 2007, 10:02:56 »
Witam,
mam uciążliwy problem.
po zmianie godzin dzwonienia budzika, dzwoni ten ustawiony aktuanie - i dobrze... ale tez, o zgrozo, dzwonią te ustawione poprzednio... w zeszłym tygodniu wstawałem o 5tej rano... już nie muszę, a MIO i tak mnie budzi ;)
nie mam pomysłu co z tym zrobić....
pozdrawiam

[OKI rom 024]
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 10, 2007, 10:15:08 wysłana przez pucz »

*

Offline 6nt

• Ekspert Mio z GSM
  • 2545
  • Myślę, więc... myślę!
    • SGL-W
  • Sprzęt: HTC Kaiser z orangutana (TyTN II), MIO A701, SE K8
Odp: A701 Problem z alarmem [pozostałości w rejestrze? bazie?]
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 10, 2007, 21:25:42 »
A może synchronizujesz i masz ustawione, że w razie konfliktu ustawień to, co masz w PC jest ważniejsze i kopiuje się na PPC?

« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 10, 2007, 22:43:55 »
A może synchronizujesz i masz ustawione, że w razie konfliktu ustawień to, co masz w PC jest ważniejsze i kopiuje się na PPC?

yyyy, no w tym rzecz, że nie mam z czym synchronizować - permanentny brak Outlooka mam.
może podpowiedź, gdzie szukać w systemie zapisanych informacji o alarmach-budzikach??
kurcze, wiem, że najłatwiejszą sprawą byłby twardy reset i ładowanie programów i bazy i wszystkiego z palca... ale wolałbym jednak najpierw pogrzebać... bo w końcu po coś robię te backupy ;) [jak na złość pierwszy backup po zmianie romu i konfiguracji maszynki był w tygodniu w którym tyrałem od świtu]

zatem? jakiś pomysł? jak dobrać się do bazy [o ile to jest w bazie] albo gdzie w rejestrze w miarę bezpiecznie? gdzie? gdzie? jak? jak? ;)

[swoją drogą... spotkał się ktoś z czymś takim już?]

« Odpowiedź #3 dnia: Wrzesień 11, 2007, 15:31:05 »
zainstaluj task manager, tam masz zakładkę notifications, gdzie możesz spróbować pokasować stare alarmy, jak nie pomoże to hard reset