Słuchajcie, ja zrobiłem tak: mam MioA701 z OKI024!!! : W programach macie taki folder OS Manager do zarządzania procesami etc. Otwórzcie go, wejdźcie w RegEdit (czyli edytor rejestru), a tu w HKEY_CURRENT_USER W tym drzewku znajdźcie folder Control Panel, w nim folder Souds Categories, a w nim Ring. I tu osobiście wyedytowałem z zapisu 0x00000002 (chyba tak było już nie pamiętam) do (tak mam teraz i mi starczy) 0x00000005(5). Nic się z tym nie dzieje, jak włączam po nocy telefon też nie, a dźwięki dzwonka dają po uszach poważnie!!! Czasem tylko jak skorzystam np. z programu Spb Phone Suite i na ekranie Today szybko zmienię ustawienia głośnika ikonką, bo np. mam spotkanie i wyciszam, to później czasem muszę wchodzić do tego edytora rejestru jeszcze raz i poprawiać od nowa, bo wracają ustawienia fabryczne ale powiem szczerze, że wolę tak niż prawie nie słyszeć, że telefon mi dzwoni! I nie jest to kwestia tego, że ustawicie belkę dzwonka i telefonu na full! Jak zrobicie jak napisałem to powinno wam też działać, no bo nic innego nie kombinowałem. Po prostu raz się wkurzyłem, usiadłem i mówię: "jak to jest w telefonie to jak się zmieni rejestr to nie ma siły, żeby głośnik był tak jak fabrycznie! Niektórzy tu pisali, że głośniczek nie wydoli głośniej czy coś tam! Wydoli i to naprawdę nieźle!!!