Witam! Panowie bardzo was prosze o pomoc. Dostałem dziś MIO P550m zadowolony siadłem przed kompem i zacząłem podłączać. Wszystko było ok zainstalowałem Activesync 4,1 podłaczyłem M550m wgrałem sobie autopilota itd. Po jakimś czasie raptownie PC przestał mi wykrywać podłączonego P550m. Zacząłem się bawić na różne sposoby i wszedłem w start-ustawienie-clean boot i zresetował mi się PDA. po ponownym odpaleniu PDA nie miałem już polskiej wersji windows mobile, autopilota itd(wiadomo wykasowało się wszystko po resecie to normalne więc przebolalem)Myslałem że reset pomoże a tu nic dalej PC nie wykrywa mi urządzenia podłączonego. Co dziwne jak podłącze drugiego PDA MIO 168 to activesync wykrywa urządzonko i wszystko śmiga a jak pdłączę p550m to nic się nie dzieje. Moja diagnoza jest taka że trzeba coś poustawiać w P550m tylko co?? Jak wejdę w PDA do ACTIVESYNC menu, , conections, to mam zaznaczoną opcję synchronize all pc i w okienku niżej wybrane 'USB. Bardzo was proszę o poradę jak to wszystko naprawić krok po kroku. Pozdrawiam Rafał