Potrzebuje pomocy po twardym resecie w P350

• 6 Odpowiedzi
  • 742 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Październik 30, 2006, 19:03:22 »
Dzisiaj zakupiłem mio P350 i nie mógł sie połaczyc z Active sync przeczytałem zeby zrobic twardy format i zrobiłem zgodnie z instrukcja z forum ale po właczeniu wyskoczyło jakies białe okno z takim krzyzykiem ponaciskałem na niego i przeszło dalej pozniej next,next i doszedłem do punktu "pop-us menus" i naciskam i nic pisze Tap and hold the9 A.M. itp......
co mam dalej zrobic poradzcie prosze bo juz mi rece opadaja a jeszcze ani razu nie uzyłem mojego palmtopa.
Czekam na odpowiedzi na forum badz na gg zeby było szybciej jak mozecie .

*

Offline ravel

• 1017
    • http://www.grom.org.pl
  • Sprzęt: FS Loox N560
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 30, 2006, 19:09:29 »
No to to jasnej wez przytrzymaj na 9 i kliknij kopiuj a na nastepnym ekranie przytrzymaj bodajze na 11 i kliknij wklej , tak trudno to zrozumiec , przeciez tam wszystko pisze co trzeba zrobic...

« Odpowiedź #2 dnia: Październik 30, 2006, 19:16:46 »
dzieki juz załapałem ale nadal nie moze mi sie połaczyc z activem wyskakuje ze nie moze sie połaczyc z mobilem i w ikonie połaczenia sieciowego jest zółty trójkąt i nie moze sie połaczyc za cholere.
co mam zrobic zeby sie połączyL ??

*

lucass

« Odpowiedź #3 dnia: Październik 30, 2006, 20:20:39 »
poczytac instrukcje obsługi..krok po kroku jest napisane wszystko!!!!!

*

Offline marcinl

• DWBKH
  • 24436
  • pw to nie helpdesk
    • mój syn Mateuszek
  • Sprzęt: SGS2 z powrotem :)
« Odpowiedź #4 dnia: Październik 30, 2006, 20:22:16 »
oraz faq i dział dla początkujących

« Odpowiedź #5 dnia: Październik 30, 2006, 20:46:51 »
doczytałem ze powinien byc outlook zainstalowany a ja go nie uzywam wiec nie mam zainstalowanego.
Czy musze go zainstalowac ??
W instrukcji nie pisze nic wiecej ma tylko ze 4 strony.

*

Offline radoskur

• 1921
    • http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=414522
Re: Potrzebuje pomocy po twardym resecie w P350
« Odpowiedź #6 dnia: Październik 31, 2006, 00:30:42 »
Cytat: "sergiusz-"
Dzisiaj zakupiłem mio P350 i nie mógł sie połaczyc z Active sync przeczytałem zeby zrobic twardy format i zrobiłem zgodnie z instrukcja z forum ale po właczeniu wyskoczyło jakies białe okno z takim krzyzykiem ponaciskałem na niego i przeszło dalej pozniej next,next i doszedłem do punktu "pop-us menus" i naciskam i nic pisze Tap and hold the9 A.M. itp......
co mam dalej zrobic poradzcie prosze bo juz mi rece opadaja a jeszcze ani razu nie uzyłem mojego palmtopa.
Czekam na odpowiedzi na forum badz na gg zeby było szybciej jak mozecie .

Jesli zainstalowałeś ActiveSync z płyty dostarczonej przez producenta i nie chce się Mio połaczyć z PC to może Ci pomóc łatka udostępniona na stronie mio www.mio.com.pl

Szkoda że Twój sprzedawca olał Ciebie totalnie (chyba że wogóle go nie prosiłeś o pomoc). Zresztą się nie dziwię, większośc ludzi woli zapłacić 20-30zł mniej a potem piszą że czegoś nie potrafią itp, itd. ja tak swoich klientów nie traktuje, za to mam wyższą cenę i pomagam im na tyle ile mi pozwala własna wiedza. Niska cena zawsze ma jakiś "haczyk"