Witam, z gory uprzedzam wszystkie ataki typu, skorzystaj z wyszukiwarki - korzystalam i nie znalazlam odpowiedzi, lub takie rozwiazania ktore nie pasuja do mojego problemu, wiem, ze ten problem dotyka wiele osob, ale nie udalo mi sie znalezc takiego rozwiazania ktore by mi pomoglo.
Otoz chodzi o to, w skrocie:
W listopadzie kupilam MioP560, zainstalowalam wszystko lacznie z Active Sync, wszystko bylo bez problemu. W tym tygodniu kupilam nowy twardy dysk no i tu sie zrobil problem. W zaden sposob nie udaje mi sie zainstalowac na twardym dysku Active Synca 4.5. Skad bym nie sciagala plik z programem, czy tez usiluje go zainstalowac z plyty, za kazdym razem instalacja sie przerywa w polowie i otrzymuje informacje, ze nie mozna dokonczyc instalacji bo nie ma jakichs bibliotek dll. Dodam, ze windows na nowym dysku jest zainstalowany z tej samej plyty co na starym (XP). Co robic?
Napisalam do MIO, ale mi odpowiedzieli zeby sie zwrocic do Microsoftu. Na stronie Microsoftu nie znalazlam mozliwosci kontaktu, jedyne co znalazlam jest zgloszenie platne... Przejrzalam rozne helpy, rozne fora, rozne odpowiedzi, oczywiscie, musze dodac, ze za bardzo sie na tym wszystkim nie znam i nie wszystko rozumiem. Odpowiedzi po angielsku tez mi nie pomagaja, bo co prawda w tym jezyku sie dogadam bez problemu, ale skoro na sprawach technicznych sie nie rozumiem po polsku to co dopiero po angielsku. No i nie znalazlam konkretnej odpowiedzi.
Na dysku udalo mi sie zainstalowac starsza wersje active synca, ale, co mozna bylo przewidziec, pda z nim nie wspolpracuje. Wiem, ze w ostatecznosci bede musiala odinstalowac wersje 4.5 z pda i zainstalowac te nizsza, ale czy to jest rozwiazanie? W koncu, kupilam urzadzenie z tym programem, to dlaczego nie moge go zainstalowac, dlaczego dwa miesiace temu sie zainstalowal na identycznym windowsie bez problemu a teraz robi takie sztuki na swiezutkim dysku?
Bede wdzieczna za pomoc, pozdrawiam