jak oceniacie Orika - Centrum Serwisowe Notebooków ?

• 32 Odpowiedzi
  • 3627 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« Odpowiedź #30 dnia: Wrzesień 22, 2006, 14:24:57 »
Nie nazwałbym ORIKIA poważną firmą. Na A701 czekam juz miesiąc 2 tygodnie temu miał być wysłany, ale z tygodnia na tydzień dodają "kilka dni". Z tego co wiem naprawa u nich trwa do 14 dni, ale czas ten może ulec wydłużeniu. Pytanie tylko o ile? Czy moje A701 będzie jeszcze cos warte do czasu kiedy mi je odeślą? Skoro nie mogą naprawić to niech dadzą nowy telefon! Jeżeli chodzi o kontakt z ORIKA to musze powiedzieć że na emaile w ogóle nie odpowiadają, a telefon łaskawie odbierają po (średni) 30min prób.
Śmiech na sali !

*

Offline Mr.X

• 15
« Odpowiedź #31 dnia: Wrzesień 22, 2006, 15:28:07 »
Cytat: "karpii"
Nie nazwałbym ORIKIA poważną firmą. Na A701 czekam juz miesiąc 2 tygodnie temu miał być wysłany, ale z tygodnia na tydzień dodają "kilka dni". Z tego co wiem naprawa u nich trwa do 14 dni, ale czas ten może ulec wydłużeniu. Pytanie tylko o ile? Czy moje A701 będzie jeszcze cos warte do czasu kiedy mi je odeślą? Skoro nie mogą naprawić to niech dadzą nowy telefon! Jeżeli chodzi o kontakt z ORIKA to musze powiedzieć że na emaile w ogóle nie odpowiadają, a telefon łaskawie odbierają po (średni) 30min prób.
Śmiech na sali !

A jaki problem miałeś ze swoim A 701???

*

Offline Powhatan

• 771
    • http://www.powhatan.republika.pl
  • Sprzęt: Mio P350, Loox n560 wyposażone w AM 3 i 5 oraz Garminy eTrex i GPSmap60CSx z GPMapą 2007.2
« Odpowiedź #32 dnia: Wrzesień 22, 2006, 22:40:00 »
Dobra OK moj Mio wrócił naprawiony.
Cytat: "karpii"
Jeżeli chodzi o kontakt z ORIKA to musze powiedzieć że na emaile w ogóle nie odpowiadają, a telefon łaskawie odbierają po (średni) 30min prób.
Śmiech na sali !

Fakt - beznadziejny kontakt.

Mio Mi jużdziała (wymienili płyte główną),
ale polska nakładka odparowała.
Zobaczymy co da mi oryginalna płyta.
Pewnie będę jak inni bił się z brakiem ID i komunikatami o 14 dniach demo. :(
(chyba, że macie juz na to jakies lekarstwo)