Ja jestem posiadaczem mio 550 od jakiegoś tygodnia.
Jest to mój pierwszy palm.
Cóż mogę powiedzieć jestem zadowolony. Wszystko chodzi mi jak na razie dobrze. Sygnał gps jest stabilny, obecnie jestem we Francji i na destinatorze 6 wszystko wygląda w porządku. Fixsuje dość szybko, zanim zdążę ustawić trasę już mam sygnał. Wi-fi połączyło sie bezproblemowo, mam swoją sieć bezprzewodową i łączy sie z nią ok. Może troche wolno chodzi ale jednak wszystko działa.
Pare razy musiałem zrobic resecik, ale po nim zawsze wszystko wróciło do normy. Ogólnie rzecz biorąc sądze że może wina niektórych błędów nie leży w samym urządzeniu a w oprogramowaniu. Cóz chcieć przecież to microsoft, jeszcze daleka droga czeka pockety zanim dostaną stabilny system, podobny do XP.
Po zainstalowaniu wybranych programów, i nie grzebaniu, wszystko chodzi bardzo stabilnie, nic sie nie wiesza, nie robi dziwnych rzeczy.
Ale jak sobie raz próbowałem różnych programów co jest co, to skończyło sie to przywracaniem systemu.
Co do BT to nie mogłem do końca przetestować bo gdzieś mi zginął konektorek do PC. Ale z telefonem (samsung d600) śmigał bezproblemowo. Z usłóg miałem przesyłanie plików, nie było nic o głosie. Ale to chyba tylko kwestia czasu jak wypuszczą jakąś łatke i bedzie można zrobic z mio p550 zestaw głośnomówiący.
W każdym razie polecam tego palma, w tej cenie jest chyba jedyny na rynku tak bogato wyposażony.