Ja rowniez jestem zadowolony (poki co, to dopiero moj drugi dzien uzytkowania p550) i... to rowniez moj pierwszy pocket :-) choc jestem dosyc doswiadczony jesli chodzi o komputery stacjonarne
Jesli chodzi o skrajnosc opinii... niektore osoby, bardziej doswiadczone w pda, oczekiwaly bardzo duzo od p550 i czesciowo zawiodly sie, bo a to bt nie dziala tak jakby chcieli, a to gps w innym modelu z ktorego zrezygnowali na rzecz p550 dziala lepiej, a to nie ma irdy, ktora ponoc miala byc... (swoja droga w oprogramowaniu COM3 pokazuje sie jako irda...)
Ogolem, jesli to dla kogos pierwszy pocket i nie ma porownan to p550 jest porzadnie wykonany, ma sprawnie dzialajacy gps(moze w innych modelach dziala lepiej, ale w p550 tez chodzi mi bez najmniejszych problemow podczas nawigacji w samochodzie), wi-fi (nie wiem jak w innych miastach, ale w Warszawie w centrum jest pelno darmowych hot-spotow... az mnie kusi zeby pocketowego torrenta przetestowac:D), bt... tutaj nie moge sie za wiele wypowiedziec, bo nie mam sluchawek bt, z telefonem siemens s55 wspolpracuje bezproblemowo
a, no diody faktycznie daja po oczach i musze znalezc sobie przejsciowke do sluchawek bo gniazdo 2,5cala
Oczywiscie nie nalezy zapominac, ze jest to chyba najtanszy pocket z taka mnogoscia funkcji