Zainstalowałem w końcu i powiem, że eten wreszcie zaczął przyzwoicie chodzić. Wielkie podziękowania
dla TB za jego trud. Swoją drogą ten cały eten to niezły szajs, skoro żeby zmusić go do komfortowej
pracy trzeba sztabu zapaleńców, ludzi którzy z trudem i poświeceniem potrafią zrobić coś z czym nie
radzi sobie najwyraźniej sam producent... Piękne. Na razie przeszło mi pozbywanie sie tego M700...
Teraz mam kilka pytań:
1. Nowa funkcja w /sittings/buttons "BT Headset Button" czy komuś to działa ? Tzn czy wciśnięcie
przycisku na słuchawce wywołuje Wam przypisaną komendę ? Mnie niestety nie bardzo a już
miałem wielkie nadzieje na zmuszenie Vito2Go Voice do pracy bez dotykania telefonu

2. Wifi - były sygnały ze nie działa. U mnie standardowo jak w WM 6.0 niby sie włącza ale za cholerę
nie mogę sie podłączyć do swojej sieci w domu. Filtrowanie Mac wyłączone, Klucz podawałem z
10 razy i nic. Nie łączy się. Alpejskimi kombinacjami na wcześniejszym systemie po zmianie
tryby szyfrowania zadziałało. Teraz ni chuchu. Ruter Linksys, Dobrze skonfigurowany itp.
Jak u Was ? Bo prawdę powiedziawszy mam z Wifi problemy od początku

Roger