Witam
Jestem tu nowy...(NIESTETY)
Dlatego pytam...istnieje coś takiego jak...WINDOWS MOBILE 6.1 PL ROM dla Etan M700? Mam Etanka M700 z WINDOWS MOBILE 6.1 ale niestety w języku angielskim...a już zbyt dużo wiosen przeżyłem aby się angielskiego uczyć od podstaw
a co dopiero komunikatywnie
Czy mógł bym liczyć na jakąś pomoc 

Pozdrawiam 
Z tego co mi sie udało ustalić:
Nie ma systemu Windows Mobile w jezyku polskim (5.0, 6.0, 6.1)
Jest kilka nakładek spolszczających ale w większości dla WM 5 (instalacja takiej nakładki na WM6.X jest gwarantem wykonania HardResetu - przekonałem się o tym)
Sunnysoft InterWrite Pro 9.5 kosztuje około 100 zł i sprawdza się szczególnie że widziałem specjalną wersję dedykowaną dla M700 i innych modeli Etena, (spolszczeniu podlega system i aplikace Etena)
Wydaje mi się że osoby kupujące Eteny u operatorów GSM mają to jako bonus ale nie jestem do końca przekonany.
Wszelkiego rodzaju nakładki spowalniają system.
W Regional setings po ustawieniu kraju "Poland" informacje kalendarzowe są po polsku.
Co do sprzętu i systemu w Polsce nie po polsku było juz kilka dyskusji. Kupując PDA z systemem EN sprzedawca powinien zaproponować spolszczenie za dopłatą jak się nie zgodzimy to już nasza sprawa. Krótka instrukcja PL jest załączona.
Jeśli napisałem nieprawdę proszę mnie poprawić.
Pozdrawiam GH