Mam problem, proszę Was o pomoc. Kilka dni temu wyjąłem kartę MicroSD 2GB, żeby załadować sobie na nią (przez adapter) z komputera trochę muzyki i zdjęć. Włożyłem kartę z powrotem do m700 i wszystko działało poprawnie, mogłem używać nowych danych na glofiish'u (i nadal mogę).
Natomiast problem polega na tym, że od tamtej pory co kilka godzin (a zwłaszcza po odblokowaniu ekranu do używania - po jego wygaszeniu) na ekranie pojawia się komunikat: "A STORAGE CARD WAS INSERTED. DO YOU WANT TO SEARCH IT FOR AUDIO AND VIDEO FILES?" Komunikat widoczny jest na tle programu WindowsMediaPlayer. Rozumiem po angielsku

co ten komunikat znaczy, ale nie rozumiem dlaczego wciąż na nowo wyskakuje mi co kilka godzin (a czasem kilkadziesiąt minut!) na monitorze. Kiedy klikam "YES" on rozpoczyna przeliczanie nowych dodanych plików (dodanych kilka dni temu! - od tamtej pory nie wyjmowałem karty i nie ładowałem niczego innego!) wyświetla np. 8 files added (za każdym razem inną liczbę!) oraz "The library has been updated. To continue, click Done." A pod tym jeszcze info "Error Details: The SDMMC library cannot accept new entries due to lack of storage space" , przy czym zaznaczam że na storage space jest jeszcze sporo space...
Kiedy klikam "NO" - mam spokój, ale po krótkim czasie ten niepokojący komunikat pojawia się znowu.
Proszę o pomoc- co robić? Czy ktoś z Was miał podobny problem? Jak temu zaradzić? Z góry wielkie DZIĘKI!!!
I jeszcze druga mniej istotna sprawa, o której już wcześniej wspominałem. Jak usunąć dolny pasek (na dole ekranu) z ikonką Wireless Manager??? Wiem, że się da bo ktoś już kiedyś pytał o to na forum i ktoś pomógł - udzielił odpowiedzi, ale wówczas tego nie potrzebowałem, a teraz nie mogę znowu znaleźć tego wątku...