Nowy ROM m700

• 36 Odpowiedzi
  • 4921 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline Goompie

• **
  • 151
  • Sprzęt: MDA AMEO - (HTCX7500)
Nowy ROM m700
« Odpowiedź #30 dnia: Marzec 03, 2007, 11:50:41 »
Zrób tylko backup kontaktów a reszte wywal.
Ja wcale nie korzystam z backupu przy wymianie ROMu a jedynie przed taką operacja synchronizuje kontakty z outlookiem w komputerze. Po resecie przywracam je do PDA

Nowy ROM m700
« Odpowiedź #31 dnia: Marzec 03, 2007, 13:44:49 »
Cytat: "Goompie"
Zrób tylko backup kontaktów a reszte wywal.
Ja wcale nie korzystam z backupu przy wymianie ROMu a jedynie przed taką operacja synchronizuje kontakty z outlookiem w komputerze. Po resecie przywracam je do PDA

Dzięki .Rozumiem ze  Automapa wymaga ponownej instalacji?

*

Offline Piotr_Kaczmarek

• *
  • 73
    • HTC w MEGARAM
  • Sprzęt: HTC Universal, HTC BlueAngel i inne
Odp: Nowy ROM m700
« Odpowiedź #32 dnia: Styczeń 07, 2008, 18:30:13 »
Mam prosbe. Moze ktos wystawic ten rom? Musze wgrac nowszy bo mam jeden z 1 WM6 i mnie szlag trafia jak widze jak to dziala. A oczywiscie register nie dziala na stronie etena :/
MDA I, MDA III, MDA PRO, HP 9515. HTC - Mój świat, moje zabawki :)

*

Offline Daszek

• 257
    • 2oo
  • Sprzęt: BLOW-43Vbt, iPhone3g, htc sensation
« Odpowiedź #33 dnia: Styczeń 07, 2008, 18:41:58 »
Mam prosbe. Moze ktos wystawic ten rom? Musze wgrac nowszy bo mam jeden z 1 WM6 i mnie szlag trafia jak widze jak to dziala. A oczywiscie register nie dziala na stronie etena :/

Przed chwilą sprawdzałem - rejestracja na stronie działa bardzo dobrze (pod warunkiem, że się chce i ma co zarejestrować).

*

Offline primosz

• 316
  • Sprzęt: eten m700
« Odpowiedź #34 dnia: Styczeń 07, 2008, 20:28:08 »
A ja mam pytani jak robicie upgrade softu (WM)? Przez windows update? Czy przez strone etena? Jestem zarejestrowany na stronie i mam pobrany soft do m700 436 czy jest to najnowszy? jak sprawdzić czy jest nowszy?

A co do pasków ja je też mam na ekrani i pomimo patch dalej są (mniejsze ale są)  :worried:
PS. jest to mój 2 miesiąc z etenem i niewiele mam czasu na szperanie wiec prosze mnie nie wyśmiać.
Ciekawość zabija ale czyni ludzi szczęśliwymi

*

Offline Daszek

• 257
    • 2oo
  • Sprzęt: BLOW-43Vbt, iPhone3g, htc sensation
« Odpowiedź #35 dnia: Styczeń 07, 2008, 20:49:52 »
j
A ja mam pytani jak robicie upgrade softu (WM)? Przez windows update? Czy przez strone etena? Jestem zarejestrowany na stronie i mam pobrany soft do m700 436 czy jest to najnowszy? jak sprawdzić czy jest nowszy?

jak zrobisz softreset to na samym początku wyświetla się wersja romu.

Możesz też zajrzeć: Menu>Ustawienia>zakładka System>Info o systemie+Programowe>Wersja drugorzędna:0436
(mam zainstalowane spolszczenie systemu Sunnysoft interwrite, więc proszę się nie śmiać z dziwnego tłumaczenia :) - to wszystko wina Pepików :P )
a nie pamiętam jak to było po angiełsku.

Ja kupiłem etena na poczatku grudnia, więc jest to raczej najnowsza wersja softu (romu).

zdroofko

*

Offline primosz

• 316
  • Sprzęt: eten m700
« Odpowiedź #36 dnia: Styczeń 07, 2008, 21:01:09 »
mnie w system info wyświetla Windows Mobile 6
OS 5.2.318(Build 15342.0.0.0)  :worried: :S

A przy soft resecie mam wersje VER RO1 WWE 052 0436

niepokoi mnie wersja OS 5.2 (sic!)

A jak sprawdzić czy są nowe uaktualnienia (prze update windowsa nic nigdy nie widzi :O) czy to normalne?
Ciekawość zabija ale czyni ludzi szczęśliwymi