witam wszystkich
wiem ze watej juz byl poruszany wielokrotnie jako ze w tym temacie przeczytalem juz chyba wszystkie posty na tym foprum przed tym jak postanowilem zalozyc konto
oczywiscie chodzi o zmiane dzwonka wiadomosci przychodzacej lub tez budzika na dzwonek *.mp3
po wgraniu mp3 do katalogu windows/rings dzwonek jest widoczny ale tylko przy wyborze event: phone - incomming call
natomiast przy event: new text message dzwonki wystepuja tylko te co sa w katalogu windows i wszystko byloby pieknie ale...
po wrzuceniu dzwonka mp3 do katalogu windows nie pojawia sie on w opcjach wyboru i nie ma mozliwosci ustawienia muzyczki czy to pod budzikiem smsem czy w innych opcjach
podobnie dzieje sie z formatem *.wma
reasumujac:
mozliwosc zmiany dzwonka na polaczenia przychodzace jest ale nie mozna przypisac dzwonka pod sms, budzik...
czy m700 ma jakies ograniczenia co do ilosci dzwonkow?
o co w tym chodzi?
widze ze nie tylko ja mialem problem z tak glupio prosta rzecza ale stosowanie sie do Waszych opisow ktore rozwiazywaly problem wiekszosci nie rozwiazuje mojego problemu -= gdzie bym tej mp3 nie wkleil to nie widze jej przy wyborze dzwinka na wiadomosci przychodzace czy dzwonek budzika
z gory wielkie dzieki
ps wm 5.0
co smiesniejsze przy podmianie nazwy pliku na taka ktora wystepuje w wyborze i podmianie pliku mp3 dziala
ale przeciez takie kombinowanie mija sie z celem choc dzwonkow codziennie sie nie zmienia