Witam witam...pierwsze wrażenie...
zaskoczenie w 100%!!! POZYTYWNE!!!!
Ekran - super 2.8" wystarcza całkowicie (folia na ekran w komplecie była, ale zamówiłem na wszelki wypadek jeszcze dwie w Bestfolu

Bluetooth bezproblemowo widzi kompa, widzi słuchawkę Logitecha (trochę leciwa ale całkiem sprawna).
WiFi - też super.
Ale najwazniejsze, jest jedno. Wogóle nie zdawałem sobie sprawy z przydatności klawiatury!. Nie ma pisaczkowania po ekranie przy wprowadzaniu kontaktu, smsy się pisze aż miło...
GPS - złapał po aktualizacji efemeryd po 10 sekundach, kazdy następny start - 4 sekundy!!! nie wiem, czy trafiłem na jakiś wyjątkowy egzemplarz, ale na prawdę jest się czym cieszyć. Wszystko testowałem.... w bloku na 4 piętrze (4 piętrowy) łapanie fixa w żadnym innym modelu nie nastąpiło w środku mieszkania - jedynie pod oknem:)
Radio - nie rewelacja, ale jest, koło kompa mi trzeszczy, ale uważam to za normalne. (RDSu chyba nie ma..

)
Kurcze... miałem na początku Toshibę E740, potem Asusa A636N, bawiłem się Asusem P526. Ale Eten pobija je wszystkie na głowe!!!!
Jedynie te słuchawki.. lekki niedosyt co do jakości wykonania. Choć ucho mam podobno muzyczne i słyszę fałsze, to jednak trzeba mieć w świadomości, że nie jest to HiFi.
Panie i Panowie!
Welcome to Eten!
PawGaw
PS. Żona powiedziała, że jakby to jeszcze gotować umiało.....