jak powrocic z wm 5.0 do 2003

• 3 Odpowiedzi
  • 1332 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Sierpień 25, 2006, 14:59:06 »
mam maly problem bawilem sie w instalacje wm.50 po eng.
niechcacy zainstalowalem wm 5.0 chinska wersje ;/
jak spowrotem wgrac wm 2003 lub moze wm 5.0 eng
problem polega na tym ze mi sie wiesza eten m500 w momecie kiedy wpisze w USB Download Update klucz ;/ to samo jest kiedy uzywam keymaker
prosze o jakakolwiek pomoc :) pozdrawiam

« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 25, 2006, 15:40:48 »
teraz mam caly czas czarny ekran jakby flashbyl czysty, jak znowu przywrocic jakikolwiek system :) jest strona po rosyjsku ale nie mam pojecia o rosyjskim, ta jest napisane co i jak, moze ktorys z forumowiczow bylby w stanie mi cos poradzic?
http://www.m500.maksla.net/files.php

juz po problemie nie wiedzielam ze pkabinacja przyciskow (reset+power) wlacza bootloader :) pozdrawiam

*

Offline misiaczekm

• **
  • 163
« Odpowiedź #2 dnia: Październik 31, 2006, 16:53:38 »
Cytat: "oizo64"

juz po problemie nie wiedzielam ze pkabinacja przyciskow (reset+power) wlacza bootloader :) pozdrawiam

Mi ta kombinacja klawiszy robi HardReset... nie włącza się bootloader. Trzeba je przytrzymać, czy szybko nacisnąć? PRzy włączonym czy wyłączony etenie?
() ()    MisiaczekM
( o )
() _ ()
() ()

*

Offline misiaczekm

• **
  • 163
« Odpowiedź #3 dnia: Listopad 09, 2006, 14:14:06 »
Cytat: "oizo64"
teraz mam caly czas czarny ekran jakby flashbyl czysty, jak znowu przywrocic jakikolwiek system :) jest strona po rosyjsku ale nie mam pojecia o rosyjskim, ta jest napisane co i jak, moze ktorys z forumowiczow bylby w stanie mi cos poradzic?
http://www.m500.maksla.net/files.php

Witam, tych plików już tam nie ma :( Mam prośbe mógłbyś mi wysłać 40ch.rar na misiaczekm-psp@o2.pl lub misiaczekm@gmail.com?
() ()    MisiaczekM
( o )
() _ ()
() ()