Naviflash 1060TV z wbudowanym tv

• 0 Odpowiedzi
  • 2572 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline yesod

• 10
Naviflash 1060TV z wbudowanym tv
« dnia: Maj 18, 2007, 23:38:49 »
Witam
Znalazłem w necie taką nawigację z wbudowanym tv, oparta na Linuksie, darmowa aktualizacja szczegółowej mapy polski i programu. Brzmi to jak bajka. Czy ktoś z was posiada taką nawigację lub inną firmy naviflash?? Pytam bo jestem zainteresowany kupnem , w necie kosztuje około 2200pln a ja mam dojście za 1500pln więc teoretycznie się opłaca ale czy rzeczywiście jest fajna? tu krótki opis

http://www.swiatgps.pl/produkty/Bury...ml?cat_id=1010Odbiornik TV

Mapa Polski i Europy Zachodniej

Punkty użyteczności publicznej POI
Kolorowa samochodowa nawigacja satelitarna z wbudowanym tunerem naziemnej telewizji cyfrowej oferuje wszystkie cechy komfortu i wydajności, potrzebne do elektronicznego wyznaczania trasy oraz nawigacji po trasie. Urządzenie posiada 16 kanałowy odbiornik GPS, który zapewnia znakomity odbiór sygnału w najtrudniejszych warunkach.Nawigacja 1060 może pracować w dwóch trybach: możemy wyświetlić klasyczną mapę lub nawigować za pomocą strzałek. Odbiornik posiada opcję głosową do wyboru w kilku językach. W celu ułatwienia wynajdywania celów podróży w systemie jest dostępnych kilkaset tysięcy obiektów użyteczności publicznej (POI) typu: hotele, stacje benzynowe, restauracje, lotniska itp.Trasę możemy planować korzystając z różnych kryteriów i tak może to być trasa najszybsza, najkrótsza, drogami płatnymi lub nie, autostradami lub nie. Odbiornik jest wyposażony w usługę TMC, która umożliwia generowanie dynamicznego obliczania trasy omijając korki. Najświeższe informacje o stanie komunikacyjnym dróg są przetwarzane na bieżąco i wykorzystane do obliczenia trasy alternatywnej. Następną funkcją jest funkcja telewizyjna. Odbiornik odbiera programy telewizyjne i radiowe w technologii cyfrowej. Inną interesującą funkcją jest funkcja V-Trap, która zapewnia bezpieczne prowadzenie przez obszary z ograniczeniami prędkości lub miejsca szczególnie niebezpieczne. Techniczną bazę urządzenia Naviflash stanowi stabilny system operacyjny LINUX. Regularna bezpłatna aktualizacja oprogramowania przez Internet umożliwia korzystanie z najnowszej wersji oprogramowania.

W opakowaniu:

3,5" kolorowy monitor

podstawka mocująca

zewnętrzna antena telewizyjna

pilot do programowania na podczerwień

karta pamięci CF 1 GB z pakietem szczegółowych map: Polski, Czech, Słowacji, Węgier, Austrii, Słowenii, Niemiec i głównymi drogami 21 krajów Europy

płyta DVD z pakietami szczegółowych map 28 krajów Europy:
Polska, Czechy, Słowacja, Austria, Niemcy, Węgry, Szwajcaria, Francja, Hiszpania, Portugalia, Włochy, Słowenia, Belgia, Holandia, Luksemburg, Szwecja, Finlandia, Norwegia, Wielka Brytania, Irlandia, Watykan, San Marino, Andora, Gibraltar, Grecja, Turcja, Lichtenstein, Dania.