Jak ekran szaleje i robi co chce to wysyłasz na gwarancję. Może przed świętami sobie odpuść bo miesiąc czekania cie czeka. Co do literek to niestety taka klawiatura, że nawet przy dobrze działającym ekranie zdarza się popełniać błędy i literki przeskakują. Jednak proponowałbym obejrzeć filmiki na YT i ocenić czy to jest to.
Powiem tak, boję się że nie uznają mi tego na gwarancji bo to się zdarza rzadko a jak się tak już zrobi to muszę telefon zrestartować a czasami restart nie jest konieczny. Odkąd zainstalowałem androida i Swype problem się zmniejszył ale 3 razy miałem tak (od ok miesiąca) że nic nie mogłem wpisać na swype bo ścieżka, którą rysowałem jeździła w różne strony - tylko nie za palcem. Mam dwa pytania:
- jeśli ma się spocone palce (np. po treningu) i chce się użyć telefonu to normalne jest, że wszystko na ekranie przeskakuje ? (np. klikając literę "p" klika się litera po drugiej stornie np "a")
- jeśli się ma wyczyszczony ekran na błysk i się będzie delikatnie na niego chuchać (wąskim strumieniem a czasami też otwartą gębą) to normalne jest, że się coś samo wciska na ekranie ? (chuchamy tak żeby ledwo co pojawiła rosa - czy jak to zwał

)
Dziś się przyjrzałem i mam dokładnie 3 przyciemnienia przy kolorze białym.
Klapa jak odpadała tak odpada...
Jeżeli w serwisie nie uznają tej pierwszej wady (przeskakujące literki na klawie) to przyciemnienia ekranu i odpadająca tylna pokrywa wystarczy na skorzystanie z gwarancji ?