0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Cytat: galeocerdo w Luty 17, 2010, 08:36:29Nie chcę zakładać nowego wątku i zapytam tutaj.Czy ktoś z Was orientuje się, czy HD2 będzie w Erze?będzie, najprawdopodobniej to kwestia paru tygodni
Nie chcę zakładać nowego wątku i zapytam tutaj.Czy ktoś z Was orientuje się, czy HD2 będzie w Erze?
Cytat: eomaciu w Luty 18, 2010, 22:42:04Cytat: galeocerdo w Luty 17, 2010, 08:36:29Nie chcę zakładać nowego wątku i zapytam tutaj.Czy ktoś z Was orientuje się, czy HD2 będzie w Erze?będzie, najprawdopodobniej to kwestia paru tygodniTo luźna dywagacja czy potwierdzona wiadomość ?? Bo do tej pory Era nie sprzedawała HTC w wersjach innych niż modyfikacje T-mobile (czyli MDA).
ja kupiłem swojego HD2 od pani z postu Foresta89 http://allegro.pl/item934544188_htc_hd2_od_przedstawiciela_sieci_plus_okazja.html - i rzeczywiście - szybko miło i tak jak powinno być zawsze - HD2 bez simlocka, glanc nówka nie włączany - z pewnej firmy
Było było było.... ludzie czytajcie na miłość boską... DO HD2 z Plusa można wgrywać oficjalne ROMy HTC.
No właśnie zmienisz rom to o WAP plusa zapomnij, bo po porostu nie będzie działać, dlaczego?
Cytat: 8000 w Luty 23, 2010, 21:14:51No właśnie zmienisz rom to o WAP plusa zapomnij, bo po porostu nie będzie działać, dlaczego?prosze mnie oswiecic ale jezeli bede mial pakiet 500 mb w playu na transmijse danych to wap raczej nie bedzie mi potrzebny czyz nie ?
Zdecydowanie nie. WAP to w ogóle zabytek.Pamiętaj tylko, że pakiety Playa działają tam, gdzie Play ma swój zasięg 3G...
Od tygodnia posiadam HD2, kupilam na allegro z brandem plusa i mam pytanie, czy to jest normalne, ze w tej komorce nie mam nic po polsku, nie znam angielskiego (wstyd mi), ale w Polsce kupiona komorka powinna mie cos po polsku.
W operze bardzo łatwo wyłączyć domyślny WAP, wystarczy w pasku adresu opery wpisać opera:config, przejść do zakładki Network i "zahaczyć" opcję Conn Mgr Auto Detect Network, zapisać i restart opery.Teraz należy wyłączyć punkt dostępu WAP (usuwając go lub wyłączyć za pomocą NO DATA).Po tym zabiegu posiadacze HD2 z romem Plusa mający pakiety data mogą śmiało korzystać z opery do netu przez APN INTERNET, dzięki czemu pakiet starczy na dużo dłużej
Cytat: monika99 w Luty 28, 2010, 17:38:35Od tygodnia posiadam HD2, kupilam na allegro z brandem plusa i mam pytanie, czy to jest normalne, ze w tej komorce nie mam nic po polsku, nie znam angielskiego (wstyd mi), ale w Polsce kupiona komorka powinna mie cos po polsku.po pierwszym uruchomieniu wybiera się język. Każdy teleon z Plusa tak ma. Radzę zrobić twardy reset i spokojnie czytać komunikaty przy starcie systemu.
Cytat: m_vb w Luty 24, 2010, 00:01:26W operze bardzo łatwo wyłączyć domyślny WAP, wystarczy w pasku adresu opery wpisać opera:config, przejść do zakładki Network i "zahaczyć" opcję Conn Mgr Auto Detect Network, zapisać i restart opery.Teraz należy wyłączyć punkt dostępu WAP (usuwając go lub wyłączyć za pomocą NO DATA).Po tym zabiegu posiadacze HD2 z romem Plusa mający pakiety data mogą śmiało korzystać z opery do netu przez APN INTERNET, dzięki czemu pakiet starczy na dużo dłużej Czy coś jeszcze trzeba zrobić aby powrócić do ustawień plusa? Zrobiłem odwrotnie czyli odznaczyłem tą opcje i nadal nie działa WAP, a na tym mi zależy.
Cytat: 8000 w Marzec 01, 2010, 11:45:38Cytat: m_vb w Luty 24, 2010, 00:01:26W operze bardzo łatwo wyłączyć domyślny WAP, wystarczy w pasku adresu opery wpisać opera:config, przejść do zakładki Network i "zahaczyć" opcję Conn Mgr Auto Detect Network, zapisać i restart opery.Teraz należy wyłączyć punkt dostępu WAP (usuwając go lub wyłączyć za pomocą NO DATA).Po tym zabiegu posiadacze HD2 z romem Plusa mający pakiety data mogą śmiało korzystać z opery do netu przez APN INTERNET, dzięki czemu pakiet starczy na dużo dłużej Czy coś jeszcze trzeba zrobić aby powrócić do ustawień plusa? Zrobiłem odwrotnie czyli odznaczyłem tą opcje i nadal nie działa WAP, a na tym mi zależy.A czy masz dodany/aktywny APN WAP?