Kaiser i automatyczne wyłączanie

• 9 Odpowiedzi
  • 1485 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Kaiser i automatyczne wyłączanie
« dnia: Czerwiec 12, 2008, 09:39:25 »
Witam, chciałbym się dowiedzieć czy istnieje program do automatycznego wyłączania Kaisera lub danej aplikacji zainstalowanej na PDA...
Miałem kiedyś Siemensa i była tam funkcja wyłączania telefonu o pożądanej godzinie - chodzi mi o coś podobnego.
Odpowiednikiem takiego programu na PC jest: "Czasowy wyłącznik komputera" za pomocą którego można wyłączyć PC o dane porze, po upływie wyznaczonego czasu lub zamknąć dowolny program. Czy jest coś podobnego na Kaisera?
Proszę o pomoc:)

*

Offline billi

• 387
  • Sprzęt: HD2
Odp: Kaiser i automatyczne wyłączanie
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwiec 12, 2008, 19:00:34 »
Spb Phone Suite co prawda nie potrafi wyłączyć całego pda ale potrafi wyłączyć i włączyć o podanych godzinach moduł gsm, wifi, bluetooth

« Odpowiedź #2 dnia: Czerwiec 12, 2008, 20:10:54 »
Serdeczne dzięki, zaraz zassam i wypróbuje:)

*

Offline zoorin

• **
  • 140
    • Software for PPC
  • Sprzęt: HTC HD2, HTC Touch Pro, HTC Kaiser
« Odpowiedź #3 dnia: Czerwiec 17, 2008, 09:25:46 »
Żeby nie tworzyć nowego wątku to napiszę tutaj.
Szukam programu, który by wyłączył i włączył moduł GSM o podanej godzinie (po co w nocy ma się rozładowywać?). Ważne, żeby program był bezpłatny, więc Spb Phone Suite odpada. Może ktoś coś polecić?

*

Offline billi

• 387
  • Sprzęt: HD2
« Odpowiedź #4 dnia: Czerwiec 17, 2008, 12:20:53 »
Szukam programu, który by wyłączył i włączył moduł GSM o podanej godzinie (po co w nocy ma się rozładowywać?). Ważne, żeby program był bezpłatny, więc Spb Phone Suite odpada. Może ktoś coś polecić?

zobacz to Phone Profiles dla palmtopo-telefonów
co prawda nie sprawdzałem czy pójdzie na WM6

*

Offline zoorin

• **
  • 140
    • Software for PPC
« Odpowiedź #5 dnia: Czerwiec 17, 2008, 19:18:30 »

zobacz to Phone Profiles dla palmtopo-telefonów
co prawda nie sprawdzałem czy pójdzie na WM6

Ciężko z ruszeniem. Ma może ktoś coś tylko do tego zastosowania a nie z milionem innych opcji?

*

Offline medive

• 1323
  • Sprzęt: HTC Desire, ASUS S96S
« Odpowiedź #6 dnia: Czerwiec 17, 2008, 19:44:57 »
to rozładowywanie jest na tyle minimalne że schodzi max 2% na noc więc niewiem czy szukanie aplikacji w ogóle się opłaca chyba że dzwonią do Ciebie co chwile w nocy :P
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 17, 2008, 19:59:01 wysłana przez OleYek »

*

Offline zoorin

• **
  • 140
    • Software for PPC
« Odpowiedź #7 dnia: Czerwiec 18, 2008, 11:14:09 »
to rozładowywanie jest na tyle minimalne że schodzi max 2% na noc więc niewiem czy szukanie aplikacji w ogóle się opłaca chyba że dzwonią do Ciebie co chwile w nocy :P

Dzwonić nie dzwonią, ale zawsze te 2-3% może się przydać w najmniej oczekiwanym momencie ;)

*

Offline piotr02031973

• 16
  • Sprzęt: iPhone 3gs 8gb
« Odpowiedź #8 dnia: Sierpień 02, 2009, 13:56:17 »
nie żebym marudzić ale wcale nie jest 2 % mala poprawka bo mi zrzera 10 - 20 %  pewnie  to zdziwi.. rozumiem ze powstał ten temat ...bo mam mizernie z siecią a poprawić tego nie umiem .a automatyczne wylaczanie by sie przydało miedzy godzina 23 30  a  6 00... :ok:

*

Offline wobo

• 387
  • Sprzęt: MOTOROLA ATRIX 4G AT&T
« Odpowiedź #9 dnia: Sierpień 03, 2009, 17:45:38 »
GAlarm z Ageye.de ma funkcję flight mode podczas czuwania, czy jakoś tam. W ustawieniach można podać PIN.
Po szczegóły odsyłam do producenta.
Wprawdzie nie jest darmowy (kiedyś był) ale za to b. tani (koło 5 euro) i można płacić paypalem, więc polecam.

Pozdrawiam