Fenix,wielkie dzięki!

Twoje fotki są ostre w całym kadrze, w każdym razie różnice są minimalne, nie to co u mnie.Ta wada jest szczególnie uciążliwa bo występuje w miejscu,w którym tradycyjnie kadruje się twarze. Nie mogę się z tym pogodzic

Jutro jeszcze potrzebuję nawigacji,ale byc może zdążę odstawic Vario do Ery po południu.Jak nie - pojutrze.Teraz tylko pozostaje małe "ale": napisac pisemko reklamacyjne, by kogoś tym zainteresowac. Przypadek z obudową dobitnie pokazuje,że oni
W OGÓLE pism nie czytają.Na wejscie wgrywają nowy ROM, a nuż się klient odczepi. Musiałem tam 2x dzwonic i ich obśmiac, że wada była hardware'owa... Prawda: Jeszcze tak nie było, by CRC nie dokonało naprawy.Ale : jeszcze się nie zdarzyło,by zrobili od ręki i bez usiłowania wymigania się od świadczenia

A naprawiali mi już MDA I, MDA Vario II, N 9500 ... ale to już zupełnie inna historia. Dzięki raz jeszcze.Oczywiście efekty akcji reklamacyjnej opiszę
![wredny :]](https://pdaclub.pl/forum/Smileys/pdaclub/squaresmile.png)
Jeśli rzeczywiście będziesz miał dużo czasu, to może mógłbyś jeszcze zrobic fotkę miejską, obejmującą cały kadr (by góra to nie było niebo, na przykład).Może byc widok ulicy z okna.Jakośc "superdokładny".I napisz, jakiego softu do kamery używasz??Widzę,że poprawka HTC jest?