z tym ze warunki gwarancji nie moga stac w sprzecznosci /kolizji z prawem obowiazujacym .... tak wiec najprostszym bedzie tel (lub wizyta) do Federacji Konsumentow i zapytanie o wykladnie, i to nie ma zadnego znaczenia co w tej gwarancji jest lub nie ma ... warunki sa jedne i obowiazuja wszystkich na terenie RP, wiec dywagacja a moze tak a moze inaczej .. sa bez sensu bo nie prowadza do rozwiazana problemu tj, naprawy, wymiany
... i to by bylo na tyle
Napisane: Luty 23, 2008, 18:43:28
Byłem już w Vobis i powiedzieli, że mogą to wysłać do serwisu ale serwis pewnie odrzuci reklamacje itp.
Nie wydaje mi sie aby w moim mieście był gdzieś autoryzowany serwis HTC. 
Co do złamania to w części słuchawki jest zatopiony metalowy drut, a to pęknięcie powstało w miejscu gdzie drut się kończy.
Plastik ten się kruszy więc chyba jest coś znim nie tak, w końcu to powinno być elastyczne.
Czy mogę do serwisu odać sam uchwyt bez reszty słuchawki?
i nie robilbym tego bezposrednio tylko via VOBIS bo u nich kupiles ..... i do nich masz "relacje" masz dowod zakupu, wlaczanie posrednikow jest dodatkowym utrudnieniem .... a jest duza sznsa ze przekonasz vobis do wymiany na nowa i wolna od wad
dla mnie to wyglada na eiwdentny blad konstrukcyjny ....
nie wiem jakie akcesoria byly do tego ale .... musisz oddac cala sluchawke, ostrozny bylby z oddawaniem innych dodatkow bo seriwsy potrafioa to gubic, jesli oddac cos oprocz sluchawki ... zadnaj wpisania tego do karty przyjecia naprawy gwraancyjnej .. wszytskiego !! bo tylko na tej podstawie beddziesz mogl pozniej domagac sie zwwrotu