Przyjemniaczek się znalazł. Makus, Twoje Romy na Kaiserze to prawie standard. A pośpiech jest potrzebny przy łapaniu pcheł. Jak chcę mieć szybko to niech sami zrobią. Jest kuchenka, znane procedury a i opis portowania sekcji również. Do dzieła niezadowoleni.
no ja nie wiem co za ludzie teraz są - chcieliby cuda niestworzone w postaci romu bez denerwujących błędów i to szybciej niż w 20dni - są do tego stopnia bezczelni że proszą się po kilka razy i co gorsza zaczynają używać innych romów - a przecież pośpiech jest złym doradcą prawda?
Hm, sam nie wiem co powiedziec masz wsumie racje ze jak sie nie ma czasu to lepiej nic nie robic, bo przeciez bledy sa i beda. Wezme to pod uwage. Jest mnostwo romow, wszedzie, ja sie nie zajmuje dystrybucja i robieniem romow, robie to jako hobby, bo mnie np cos denerwuje i staram sie to zrobic inaczej, przykro mi ze jestes rozczarowany, mozesz przeciez i pewnie tak robisz uzywac czegos innego, jedyne co pozostaje to faktycznie bardzo Cie przepraszam, wiecej juz nic nie wykonam zeby Cie nie zdenerwowac

I zeby nie bylo ze to jakas laska czy cos w tym stylu

Bede mial czas to zaczne cos robic, tak zeby to skonczyc.
Pozdrawiam.