Ja mam tego zaimpletowanego w Makus 5 i nie narzekam... Jedynie to, ze czas po jakim wylaczy mi urzadzenie to max 60sek, ale przywyklem w zasadzie juz do tego... Za to w poprzedniej wersji jak sciagnalem dodatkwo, to zamulal i nie mial wszystkich funkcji, tak wiec mi sie podoba jak jest obecnie (trzeba tylko go ladnie skonfigurowac)...
Napisane: Grudzień 11, 2008, 22:48:57

Jeszcze komus wyskakuje ten sam znaczek po nacisnieciu SHIFT'a dwa razy ? Jeszcze jedno pytanie... Podjal bys sie Makus podpiecia pod kombinacje klawiszy fizycznych poliskie znaczki ? np przy rownoczesnym wcisnieciu Fn oraz (tu akurat niezbyt pasuje Shift, bo duze litery jak by sie wpisywalo :-/ ) moze TAB plus jakas litera z paczki a,c,e,z... kombinacja jak z klawiatura koputerowa, tylko zastapic ALT jakims innym ?
Daloby sie ? Bo mysle, ze teoretycznie tak, ale jak w praktyce by to bylo
Napisane: Grudzień 11, 2008, 23:04:20
Troche moze zakrecone, to co napisalem, ale kto nie kombinuje, ten......... No....

Albo wykorzystac Fn + Spacja (dodatkowe znaczki) i zeby program wtedy zamiast wpisywac w polu tekstowym ta litere ktora wstukamy, to rozpoznal ja i dzieki wywolanej funkcji zmienil ja w odpowiedni z ogonkiem, kreseczka, czy kropka... W tym czasie taka mala klawiaturka bylaby wyswietlana na ekranie zamiast tej ekranowej QWERTY... Jezeli cos podobnego jest, czy inne bajery z tym zwiazane, to nie mam pojecia o tym, bo jak juz wczesniej pisalem, to te dodatkowe klawiatury Full QWERTY i Compact QWERTY Poszly sie "ruszac"...

Co prawda to juz nie jest zadanie do konca dla osoby zajmujacej sie tworzeniem ROM'u a osoby zajmujacej sie tworzeniem oprogramowania, to moze ktos jednak podejmie temat z maniakow, ktorzy znaja sie na tym... Ja jestem blady w tym i nie mam narzedzi do tego...
Napisane: Grudzień 11, 2008, 23:17:17
Makus. Mam cos dla Ciebie
http://www.skleppda.pl/index.php?p1252,interwrite-fullscreen-pakiet-klawiatur-ekranowych-w-tym-polskich