Automatyczna zmiana przy odległości ponad 1000 m do następnego manewru z 3d w 2d

• 6 Odpowiedzi
  • 2171 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Igo (miomap) automatycznie zmienia przy odległości 1000 m do następnego manewru z 3d w 2d da rade to wyłączyć?

*

tramp

nic nie zmienia tylko włączyłeś Overview mode w sekcji Smart Zoom z wartością 1000m (dość głupią przy okazji) (jakkolwiek to się w polskiej wersji językowej nazywa)

czy miłośnicy/posiadacze pojazdów marki VW nie wiedzą, że mogą być odrobinę bardziej wysublimowane rozwiązania i nastawy ?

nigdy nie będę pracował w helpdesku :))))))
« Ostatnia zmiana: Maj 12, 2007, 13:22:10 wysłana przez tramp »

Zmienilem to ustawienie ale bede mogl to dopiero przetestowac w poniedzialek, wszystko inne testowalem a tego nie ruszalem, a co do uzytkownika vw to jezdze autkiem którym bys nie potrafił nawet ruszyc z miejsca a nie ublizam kolegom z forum

*

tramp

nie masz co się obruszać czy jeździsz nowym tirem z klimatyzacja wielostrefową, lususową tandetą http://www.bmwluksusowatandeta.pl/ :)), obrzydliwym jaguarem czy hummerem atrakcją dla właśnie dorobionych prostaków to po prostu usmieszył mnie ten znaczek

z Twojej obrażonej odpowiedzi wnoszę jednak, że opcja ta była włączona z przełącznikiem odległości ustawionym na 1000m
w związku z tym nie masz czego testować w poniedziałek jeśli ją właśnie wyłączyłeś

Ja sie nie obrażam tylko nie lubie jak ktoś osądza bądż komentuje auta jakie lubie , ogólnie dzięki za podpowiedż

*

tramp

mnie się tam skrzynie DSG całkiem widzą, nie powiem ale przyjąłbym 2.0TDI wraz z DSG np. w prezencie :)))