iPAQ File Store mozna naprawic jednym z naszych programow w dziale download (sprawdzone empirycznie przez kilku naszych uzytkownikow) -
No ja tak mam w rx3715, wszystko chodzi, tylko ipaqfilestore tak jakby się zawiesił, tzn. ani nie można tam nic wpisać, ani skasować, ale co śmieszniejsze można z niego kopiować. Więc ściągnąłem ten program (PSM format) i niestety u mnie nie działa, tzn. nie tyle, że porgram nie potrafi sobie poradzić, ile w ogóle się nie włącza, naciskam na ikonkę i naciskam i nic, robiłęm hard reset i lipa. Chociaż wątpie, żeby sobie poradził, bo wbudowany program do formatowania się zawiesza (tak samo jak pocket, gdy chcę cokolwiek skasować z ipaqfilestore). A co do tego, że niby ma być żal tej niewielkiej ilości pamięci, to się nie zgodzę z lipcie, bo ja do ipaqfilestore instalowałem pogramy, którymi nie chciałem sobie śmiecić w ramie, a nie potrzebowałem, żeby szybko działały, poza tym kartę czasami się wyjmuje/zmienia i co jak potrzebujemy zainstalowany tam program?