AKU 3.5.2

• 5 Odpowiedzi
  • 1222 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline papcio

• *
  • 97
  • HTC Leo HTC Magic HTC Diamond
AKU 3.5.2
« dnia: Lipiec 16, 2007, 18:20:11 »
Wgrałem nowy system AKU 3.5.2. Poprzednio miałem WM 5.0 2.01.
I jakoś specjalnej różnicy nie widzę. Po tweekowaniu poprzedniej wersji wszystkimi dostępnymi w sieci sposobami doprowadziłem ją do całkiem niezłej używalności, teraz jest mniej więcej tak samo, ale od razy.

Mam inny problem, migoczą mi (mrugają) w panelu Today paski do uruchomienia TT i AM4. Wygląda to tak, jakby raz na jakiś czas ekran był odświeżony co 1 - 2 sekundy. Jest to dość irytujące. Jak uruchomię jakikolwiek program, to już program zachowuje się normalnie. Mam też wrażenie, że szybciej spada bateria.

I jeszcze OSTRZEŻENIE nie wgrywajcie tego ROMu pod Vistą!!!!!!!!!!!!!!  Zawiesza sie w trakcie.

I jeszcze mam wrażenie, że wolniej następuje aktualizacja danych pomiędzy Outlookiem a PPC
« Ostatnia zmiana: Lipiec 16, 2007, 18:23:45 wysłana przez papcio »
--

Papcio
SG Note II, HTC Leo NAND,  HTC Magic, HTC Diamond, HX 4700, p990i, p910i, Palm m500 itd...

*

Offline AMi

• 1763
  • Sprzęt: Nokia 7110
Odp: AKU 3.5.2
« Odpowiedź #1 dnia: Lipiec 16, 2007, 19:32:44 »
MOze jeszcze zdradzisz tajemnicę jaki to PDA?

specjalnej różnicy nie widzę
migoczą mi (mrugają) w panelu Today paski do uruchomienia TT i AM4
szybciej spada bateria
wolniej następuje aktualizacja danych pomiędzy Outlookiem a PPC

Czyli warto było ;D

*

Offline papcio

• *
  • 97
« Odpowiedź #2 dnia: Lipiec 17, 2007, 11:20:56 »
Może jeszcze zdradzisz tajemnicę jaki to PDA?

HX 4700 to z nim były największe kłopoty z WM5

A czy warto było... zobaczymy, zawsze mogę wrócić do swojego 2.01 Może znajdę jakieś bardzo pozytywne elementy

A co do migotania ikon, to przestają jak włączę sieć bezprzewodową, czyli jak jest uruchomione cokolwiek (prawie, bo informant w tle nic nie daje)

Może ktoś spotkał się z takim mruganiem ikon?
--

Papcio
SG Note II, HTC Leo NAND,  HTC Magic, HTC Diamond, HX 4700, p990i, p910i, Palm m500 itd...

*

Offline Dżaks

• 10
  • Sprzęt: HTC Touch Pro, HTC TyTN II, BlackBerry 8310, Nokia E70 ,BlackBerry 7290, hx4700 - żony :-)
« Odpowiedź #3 dnia: Lipiec 17, 2007, 12:01:43 »
Wyłącz plugin Wireless we właściwościach Today i mruganie zniknie.  :)

*

Offline papcio

• *
  • 97
« Odpowiedź #4 dnia: Lipiec 17, 2007, 17:10:15 »
Wyłącz plugin Wireless we właściwościach Today i mruganie zniknie.  :)

Jesteś wielki. Działa. Nie miałem wcześniej tego włączonego, a teraz jeszcze nie miałem chwili, żeby pluginy poprzestawiać ;)  Małe , a cieszy ;)
--

Papcio

*

Offline -Yogi-

• *
  • 84
  • Chory pastor
  • Sprzęt: po hx4700... m800
« Odpowiedź #5 dnia: Lipiec 19, 2007, 17:27:04 »
Miałem / mam problem z załadowaniem AKU i po jego wgraniu.

ściągnąłem 7 rarów z pozycji nr 3 ze strony czyli wer FULL : (działa Wam ta strona teraz?)
http://www.junsclub.net/entry/AKU-352-for-HP-4700-by-kozhura-ENG-and-RUS 

wypakowałem wyszło ok 130MB
ściągnąłem bootloadera i po wskazaniu wypakowanego AKU wywala błąd: (nawet po zmianie nazwy pliku bez zadnej spacji)

u mnie się nie udało zfleshować naszczescie poszło u kumpla na innych laptopie,
po wszystkim trzeba było zrobic clean reset i......

....... no właśnie niby wszystko OK touchpad zaczął działać (wcześniej kompletnie nie reagował) tylko że
na górnym pasku ze "startem" poginęły ikony od poziomu baterii, ładowania,wifi i wygląda to tak:

jedynie jakaś mało widoczna kropka pod którą coś się kryje jak tapne w nią pojawia sie okienko z np sygnalem wifi.

żeby było śmieszniej jak wchodze w settings/system/about to obok wer oprogramowania w nawiasie nie  jest napisane 3,5,2 by kozhura