UDAŁO SIĘ WIFI DZIAŁA!!! WIELCY FACHOWCY Z TEGO FORUM.SYN MOJEGO KOLEGI KTÓRY MA 14 LAT I KOMPUTERY W MAŁYM PALUSZKU DOGRAŁ RADIO ROM OD WLANU I WSZYSTKO PYKA JAK NALEŻY POWINNIŚCIE SIĘ UCZYĆ OD TAKICH JAK ON.NAJLEPIEJ NAPISAĆ NA FORUM ŻE KARTA WIFI ZEPSUTA A TU NIESPODZIANKA DZIECKO ZAŁATWIŁO PSEUDO FACHOWCÓW.OPERACJA DOGRANIA TRWAŁA 5 MINUT.BĘDE TO FORUM OMIJAŁ Z DALEKA.JESTEŚCIE NAJLEPSI BRAWO.
Ty fachowiec od siedmiu boleści... Ale My na Tym forum przynajmniej wiemy w przeciwieństwie do Ciebie gdzie znaleźć
[HKEY_LOCAL_MACHINE\Comm\SDIO86861], konkretnie klucz Wireless

W jego przypadku wytarczyło dograć Radio rom do wifi.Może ktoś wie gdzie znajde takie taki radio rom do mojego hp oraz jak się go instaluje?
Pozatym potrafimy też skorzystać z wyszukiwarki, i gdyby Ci choć troszkę się chciało poszukać, a nie czekać na podanie gotowego na talerzu, to jest kilka wątków na temat updatu radia.
I jeszcze jedno... Pokaż mi tu choć jeden przykład, gdzie chociaż jeden user tego forum podaje się za fachowca. To forum tworzą zwykli użytkownicy, którzy starają się sobie pomóc nawzajem. Nikt tu nie jest alfą, bądź omegą i czasem ciężko wymyślić przyczynę, bądź rozwiązanie. Szczerze mówiąc nikt nie będzie sobie żył podcinał i myślę, że nikt też z mostu nie skoczy jak już więcej nie zawitasz na tym forum. Nic nie wniosłeś do niego, a pozostawiłeś tylko kiepskie pierwsze wrażenie. Nie pozdrawiam Cię...