Po kilku dniach używania nowego romu postanowiłem sie podzielić swoimi spostrzeżeniami. Na początek
Yevg001 jesteś wielki

To co wycisnął z 614'tki przy tym najnowszym romie robi naprawdę ogromne wrażenie. 614'tka z palmofonu awansowała odrazu na rakietę międzygalaktyczną. Wszystko otwiera się i zamyka w mgnieniu oka... Jeżeli miałbym to zobrazować to powiedziałbym tak: kiedy kupiłem tego iPaq'a i wyciągnąłem go poraz pierwszy z pudełka zachowywał się jak 80'cio letni staruszek. Na tym nowym romie moja 614'tka w cudowny sposób ma znowu lat 18'naście. Kolejnej rzeczy na 100% potwierdzić nie mogę, jednakże wydaje mi się, że i bateria jakby trzyma dłużej. Muszę to jeszcze dokładniej sprawdzić ale wydaje mi się, że jest lepiej. Tak jak powyżej napisał kolega
apollo78 w nowym romie znalazł się program standardowo rozprowadzany z 914'tką - iPAQ GPS QK Position. Nie jestem w stanie porownać jego działania w porównaniu z QGPS z poprzednich romów, jednak mogę stwierdzić, że działa

Kolejną ciekawostką, której nie używam ale dobrze, że jest to dodanie przez
Yevg001 słownika xt9 w wersji polskiej. Z rzeczy na minus dla niektórych userów napewno będzie brak TouchFlo wgotowanego w rom.Jeżeli więc ktos jeszcze się nie zdecydował na ten nowy rom, to nie ma na co czekać. System jest naprawdę bardzo stabilny (jeszcze ani jednej zwiechy) i szybki.