Pytanie kolejne to czy moge tego Ipaqa 6515 uzywac tez z zewn. antena GPS poprzez bluetooth lub kabel??? jesli tak to jak - poniewaz w opcjach nie moge ustawic zadnego innego portu??
prosze o pomoc!!!
i z gory dziekuje za nia
pozdrawiam henryk[/quote]
Nikt nie odpowiedział czy można do niego podłączyć zewnętrzną antene GPS - mi została z poprzedniego zestawu i ewentualnie chciałbym ją wykorzystać...
W tym HP jest na tylniej ściance zaślepiony (gumka) otwór z ngniazdem antenowym - pytanie co to za gniazdo ? pod GPS czy GSM?
Nie mogę tego doczytać w zaje.... mało inteligentnej instrukcji HP.... pierwszy raz widzę instrukcję do urządzenia, w której na pierwszej czy nawet kolejnych stronach nie ma podstawowych informacji jakie powinny być tj. opisu wszystkich klawiszy jakie znajdują się w obudowie. Gratulacje dla HP....
Też własnie kupiłem to urządzenie - niestety nie zdąrzyłem się skonsultować z kolegą, który użytkuje go już prawie rok. Skusiłem się bo ma wszystko czego potrzebuję i nie muszę tak jak teraz nosić waliski na inne gadzety jak tel GSM BT, plecki itp.
Piszę niestety po zapowiada się niezła jazda. Mojemu koledze, który eksploatuje go tak jak ja chcę - na ostro po prostu w pracy telefon, GSM itd. ten HP wylądował już 3 razy w serwisie.
Każdy serwis to min. 3 tyg. nieobecności bo HP wyjeżdza do Holandii.
Iwszy raz padł głośniczek,
IIgi raz zaczął się wieszać,
III raz już zapomniałem ale samo to, że na serwis trzeba przeznaczyć 3 tyg. mnie rozwala, zwłaszcza, że na tym urządzeniu mam wszystkie dane jakie potrzebuję CODZIENNIE do pracy.
Kupiłem go w promocji w Vobisie razem z aktywacją PLusa. No i poco mi sim bez słuchawki...

Praktycznie modlę się by mnie nie spotkało to co kolegę, bym trafił na dopracowany (jeśli to możliwe w HP) model.
Pozdrawiam.
PS. Najważniejsze: proszę o odpowiedż w temacie - patrz początek postu