znikajace ikony/wskazniki w hw6515

• 4 Odpowiedzi
  • 689 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline jblack

• 19
  • Sprzęt: HTC Touch HD
« dnia: Czerwiec 23, 2006, 21:08:04 »
Witam,

Probowalem szukac na forum podobnego problemu ale nie znalazlem.
Moj problem dotyczy znikajacych wskaznikow/ikon stanu baterii, pamieci, jasnosci wyswietlania, czyli standardowych informacji. Po softresecie wskazniki oczywisicie sie pojawiaja, ale znikaja w losowy czasowo sposob : czasami po kilku godzinach, a czasami po 2 dniach. Czy ktos wie o co chodzi ? Dodatkowo zauwazylem ze pojawiaja sie przeklamania w wyswietlaniu : np. otwierajac okienko wiadomosci sms, a nastepnie zamykajac, zostaje czasami jakis fragment okna wiadomosci na pulpicie.

ps. Rzecz dzieje sie na smartphonie hp : hw6515

« Odpowiedź #1 dnia: Czerwiec 24, 2006, 12:21:42 »
U mnie na ekranie "dziś" znika AutoMapa, ale co dziwniejsze kliknięcie w miejsce gdzie powinna być uruchamia automapę.

*

Offline jblack

• 19
  • Sprzęt: HTC Touch HD
« Odpowiedź #2 dnia: Czerwiec 24, 2006, 18:45:10 »
Cytat: "Jurek_Z"
U mnie na ekranie "dziś" znika AutoMapa, ale co dziwniejsze kliknięcie w miejsce gdzie powinna być uruchamia automapę.

Dokladnie - u mnie jest to samo. Jezeli klikne w miejscu gdzie powinna byc np. ikonka wskaznika pamieci to uruchamia sie.

« Odpowiedź #3 dnia: Czerwiec 24, 2006, 18:50:46 »
Mialem podobne objawy z Marchevką.

« Odpowiedź #4 dnia: Czerwiec 25, 2006, 15:51:54 »
jak robię raz dziennie softreset problemu nie ma
a dodatkowo utrzymuje ok 20mega wolnej pamięci

z testów moich wynikało że działo się to przy otwarciu co najmniej 8 programów

wymiana płyty głownej nic nie dała (serwis potrwał 3tyg i tylko gps zaczął działać)

teraz w firmie testujemy nowy system i może on pomoże w kwestii tego niedociągnięcia, bo akurat kilka innych teamtów nie poprawiono:-(