Witam!!
Mam problem, zakupiłem 6515 w promocji Vobisu i nie było by w tym nic przykrego, gdyby nie dzisiejsze nagłe zamilknięcie palma. Sprawa wygląda następująco: urządzenie dzwoni jeśli dzwonię nań z innego telefonu, odbieram rozmowę i martwa cisza, ja nic nie słyszę i nikt z drugiej strony mnie nie słyszy. Działa tylko i wyłącznie na słuchawkach jakie dostałem z urządzeniem. Dodam jeszcze, że nie działają wogóle same dzieki Ipaqa, ani klawiaturowe, ani powiadomienia, efekt jakby padł głośnik, a z drugiej dzwoni odzywa sie gdy przychodzi połaczenie (czy możliwe jest że to urządznie ma 2q niezależne głośniki???). Wszystkie w/w dzięki są słyszalne po podłączeniu słuchawek. Czy ktoś może ma jakiś pomysł. Nie widzi mi sie oddanie go do serwisu, bo wogóle sprawa jest paradoksalna, a tu przestrzegam przed pochopnym zakupem w takie "wspaniałej" promocji!!! Wyobraźcie sobie że urządzenie Wam padnie i tak: Polkomtel nie serwisuje urządzenia, odsyła do Vobisu, ten umywa ręce i odsyła do HP, ten z koleji ma 3 tygodnie na naprawę, bądź dłużej jeśli trzeba sprowadzić część. Wszystko ok, tylko zgadnijcie kto płaci spory abonament za internet i połaczenia - NIE MAJĄC ŻADNEGO URZĄDZENIA NA CZAS NAPRAWY!!! No właśnie - szczęśliwy posiadacz HP 6515, z kartą SIM w kieszeni.........proszę o pomoc , jeśłi macie jakiś pomysł na to milczenie (profile użytkownika sprawdziłem, tam jest ok!)
Pozdrawiam Sylwek