Przegladanie www na MIO P550 przez WIFI

• 4 Odpowiedzi
  • 1338 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Przegladanie www na MIO P550 przez WIFI
« dnia: Maj 21, 2007, 17:23:52 »
Mam problem z przegladaniem stron www na INTERNET EXPLORER na MIO P550.

W domu posiadam livebox do ktorego przez WIFI podlaczonego mam laptopa (dziala bez problemu) i teraz chce przegladac strony www na MIO.

Samo podlaczenie z internetem przez wifi jest zrobione i mam napisane POLACZONE.
Jednak gdy zalacze INTERNET EXPLORER i wpisze dowolna strone to wyskakuje mi komunikat NIE MOZNA NAWIAZAC POLACZENIA i w okienku wyskakuje opcja USTAWIENIA i gdy to nacisne przenosi mnie do funkcji w ustawieniach POLACZENIA , tu jednak nie wiem co mam zrobic.

Czy ktos moze mi powiedziec jak ustawic MIO aby mi przegladal strony www przez WIFI

*

Offline soundblaster

• 4
    • www.serpol.pl
Odp: Przegladanie www na MIO P550 przez WIFI
« Odpowiedź #1 dnia: Lipiec 01, 2007, 16:54:12 »
mam ten sam problem udało moze sie tobie jakos rozwiazac go ?

*

Offline Tricolore

• 516
    • André
  • Sprzęt: ASUS MyPal A696
« Odpowiedź #2 dnia: Lipiec 01, 2007, 16:59:45 »
Zależy jak masz skonfigurowanego Livebox'a. Jeśli masz włączony WEP, musisz w swoim Mio wpisać poprawnie klucz WEP przy tym połączeniu. Jeśli masz włączony filtr MAC w Livebox'ie musisz dodać adres karty sieciowej Mio.

*

Offline soundblaster

• 4
    • www.serpol.pl
« Odpowiedź #3 dnia: Lipiec 01, 2007, 17:07:22 »
mam d-linka wirelesa DI 524 ale tu niema zadnych kluczy ? adresy ip wziałem z kompa na dole start , pozniej wyszukaj cmd wpisALEM IP CONFIG I uzyskalem adresy ale wyskakuje po kliknieciu explorera ze nieda rady sie polaczyc

*

Offline nadro69

• 10
  • Sprzęt: Spv M2ooo
« Odpowiedź #4 dnia: Lipiec 14, 2007, 09:55:14 »
tez mam ten problem...tylko ze z spv m2000 i nikt sie nie kwapi dokladnie wytlumaczyc ocb.
Proud SPV M2ooo OwNeR