Smart Dialing i dużo ikonek

• 3 Odpowiedzi
  • 659 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline mauysz

• 44
    • MistrzostwaEuropy.pl
Smart Dialing i dużo ikonek
« dnia: Marzec 01, 2008, 14:12:40 »
Korzystam z HTC TyTN II, sieć ORANGE.

Mam dwa pytania, jeśli ktoś byłby w stanie udzielić mi odpowiedzi, byłbym wdzięczny.

Pierwsza sprawa dotyczy opcji SMART DIALING w wybieraniu numeru.
Czy jest jakaś możliwość, aby ta opcja odnajdywała mi kontakty z karty SIM, nie z telefonu? Bo mam teraz kontakty i na sim i na telefonie i niestety jest ich dużo, bo wszystkie podwójne i znajduje mi tylko z telefonu. jak usunąłem wszystkie kontakty, zostały tylko te z karty sim, to SMART nic nie znajdował niestety.

Druga sprawa, to tworzenie się ikonek. Start->Programy - za każdym razem gdy wyłączam telefon, i ponownie go uruchamiam, w programach dodaje mi się ikonka AUTOMAPA (1), (2), itd... Mapę mam na karcie microSD, nie wiem dlaczego za każdym razem tak jest. Czy jest jakaś możliwość, aby z  tego działu usunąć ikony?

I jeszcze kwestia TODAY. Nie mogę, "za Chiny" nie mogę zrobić sobie ekranu TODAY. Ściągam HTC Home, rltoday, etc i nic mi nie działa.
Ktoś się spotkał z takim czymś?

Z góry dziękuję za odpowiedź!

Pozdrawiam! ;)
« Ostatnia zmiana: Marzec 01, 2008, 14:26:14 wysłana przez mauysz »

Odp: Smart Dialing i dużo ikonek
« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 01, 2008, 14:31:56 »
forum dla twojego ppc http://pdaclub.pl/forum/index.php?board=105.0  :P
a co do today: jesli sciagnales htc home, to potrzebny jest Ci jeszcze program HTC Home Customizer (bedziesz mogl ustawic parametry wtyczki HTC Home na ekranie today) i wszystko bedzie smiagac  :ok: :ok:
mpx200 > a925 > Hermes > G900 > p552 > Kaiser > Universal > Flame > Omnia > G1 > i8510.......> Galaxy S III

*

Offline mauysz

• 44
    • MistrzostwaEuropy.pl
« Odpowiedź #2 dnia: Marzec 01, 2008, 15:24:49 »
Hermes rss
dla posiadaczy HTC TyTN, MDA Vario II i innych klonów Hermesa

Kaiser rss
dla posiadaczy HTC P4550 i MDA Vario III i innych klonów Keisera

Więc Kaiser to moje? ;)

A co do tego Home Customizer, to tego też używałem, Nic niestety na ekranie się nie zmieniało...

« Odpowiedź #3 dnia: Marzec 01, 2008, 15:52:36 »
TyTn II to Kaiser  :ok: A z HTC customizer tez mialem jakis problem.... napewno jak byl ustawiny polski jezyk w HTC Customizer to mi nic nie wyswietlalo. Musialem zmienic na English i bylo ok  :ok:
mpx200 > a925 > Hermes > G900 > p552 > Kaiser > Universal > Flame > Omnia > G1 > i8510.......> Galaxy S III