Zamykające się programy

• 3 Odpowiedzi
  • 576 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Zamykające się programy
« dnia: Luty 28, 2008, 21:55:06 »
Mam problem. Na Hermesie duzo korzystam z internetu (nawet teraz). Zazwyczaj gdy przegladam strony, mam tez wlczone, zminimalizowane GG. I tu zaczyna sie problem. Odpalam te dwa programy, ogladam stronki w explorerze, pozniej go minimalizuje i gdy chce wejsc w gadu okazuje sie ze jest wylaczone. A gdy jest wlaczone, troche tam pogadam, i gdy chce wrocic to okazuje sie ze explorer zamkniety ;( czy te dwa programy naraz za bardzo obciazaja Hermesa? mam zainstalowane spb pocket plus, ale nawet gdy nie miałem, a był pBar tez sie tak dzialo. Mysle ze dokladnie opisalem i ktos pomoze.  A i dzieje sie tak i na wm 6,1 i na romie z kuchenki
mpx200 > a925 > Hermes > G900 > p552 > Kaiser > Universal > Flame > Omnia > G1 > i8510.......> Galaxy S III

*

Offline hhalunek

• 674
  • Warszawa
  • Sprzęt: Note
Odp: Zamykające się programy
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 28, 2008, 22:32:23 »
a na pewno krzyżyk masz ustawiony na minimalizacje przy jednorazowym uderzeniu w ekran, a nie na zamykanie odrazu?
...-->siemens SX1-->SE p910i-->HTC Wizard-->SE p990i-->HTC Tytn-->HTC Tytn II--> HTC HD2 --> Samsung Galaxy Note

« Odpowiedź #2 dnia: Luty 28, 2008, 22:53:29 »
to jest napewno dobrze ustawione. krzyzyk minimalizuje. często mam te obydwa programy zminimalizowane, i po jakims czasie otwieram uruchomione programy i jest tylko jeden. jak miałem pBar to mi wyskakiwalo ze jest przeciazona pamiec i cos trzeba zamknac. a ja tylko przegladalem neta i wlaczone gadu było ;(
mpx200 > a925 > Hermes > G900 > p552 > Kaiser > Universal > Flame > Omnia > G1 > i8510.......> Galaxy S III

*

Offline PiKNew

• 437
  • Sprzęt: iPaq h5550, Loox n560
« Odpowiedź #3 dnia: Marzec 01, 2008, 15:58:12 »
Nic nie poradzisz, to WindowsMobile zamyka programy, gdy jest za mało pamięci. Możesz ewentualnie spróbować zaznaczyć opcję w MobileGadu "Zabiegaj zamykaniu aplikacji" - program się zacznie "bronić" przed zamknięciem, jednak w krytycznych przypadkach system operacyjny będzie zawsze górą...