ipaq compaq model 3630

• 6 Odpowiedzi
  • 820 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

ipaq compaq model 3630
« dnia: Kwiecień 03, 2007, 13:10:56 »
witam mam pytanko.Czy moze ktos mi powiedziec gdzie w tym  urzadzeniu robi sie hard reset i napisac mi to poniewaz próbuje kolega zainstalowac  mapy i pojawia sie blad w synchronizacji ,albo ktos mi pomoze przynjmniej co to moze byc(czy jest mozliwopsc ze moze byc windols zepsuty )pozdrawiam i czekam na odpowiedz moj gg 3588584
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 04, 2007, 10:24:14 wysłana przez Claude »

Odp: ipaq compaq model 3630
« Odpowiedź #1 dnia: Kwiecień 03, 2007, 17:36:45 »
witam mam pytanko.Czy moze ktos mi powiedziec gdzie wtym uzadzeniuipaq  czyli (ipaq compaq model 3630) robi sie hard reset i napisac mi to poniewaz prubuje kolega zainstalowac  mapy i pojawia sie blad w synchronizacji ,albo ktos mi pomoze przynjmniej co to moze byc(czy jest mozliwopsc ze moze byc windols zepsuty )pozdrawiam i czekam na odpowiedz moj gg 3588584

moze przynjamniej kots mi powie jak zrobic wtym hard reset w tym modelu ipaq compaq model 3630

*

Offline Kapitan Pazur

• 11296
  • Sprzęt: iPhone 5, Xperia Z3 Compact
« Odpowiedź #2 dnia: Kwiecień 03, 2007, 17:49:15 »
w starych ipaqach był taki przełącznik na spodzie, nie masz czegoś takiego?

« Odpowiedź #3 dnia: Kwiecień 03, 2007, 18:51:08 »
w starych ipaqach był taki przełącznik na spodzie, nie masz czegoś takiego?

jest takie cos czyli mam zrobic tam hard reset

*

Offline Kapitan Pazur

• 11296
  • Sprzęt: iPhone 5, Xperia Z3 Compact
« Odpowiedź #4 dnia: Kwiecień 03, 2007, 20:04:03 »
no nie wiem, pytałeś jak zrobić HR więc podaję jak zrobić (za pomoca tego prztyczka)
natomiast czy hard reset pomoże na problem z synchronizacją - nie mam pojęcia, nic nie napisałeś jaką masz wersję ActiveSync, czy wyskakuje jakiś błąd czy też po prostu nie można się połączyć, a może problem występuje podczas samej instalacji - za mało danych żeby coś stwierdzić

musisz jeszcze pamiętać że po HR stracisz wszystkie dane na tym ipaqu

« Odpowiedź #5 dnia: Kwiecień 04, 2007, 10:15:40 »
no nie wiem, pytałeś jak zrobić HR więc podaję jak zrobić (za pomoca tego prztyczka)
natomiast czy hard reset pomoże na problem z synchronizacją - nie mam pojęcia, nic nie napisałeś jaką masz wersję ActiveSync, czy wyskakuje jakiś błąd czy też po prostu nie można się połączyć, a może problem występuje podczas samej instalacji - za mało danych żeby coś stwierdzić

czesc wystepuje mi wlasnie takie cos przy samej instalacji a podac dane podam ci zaraz jak sie dowiem ok system itd  pozdrawiam

« Odpowiedź #6 dnia: Kwiecień 04, 2007, 18:04:57 »

czesc wystepuje mi wlasnie takie cos przy samej instalacji a podac dane podam ci zaraz jak sie dowiem ok system itd  pozdrawiam

witam mam jeszcze jedno pytanko czy üposiada ktos ta strone ale w jezyku polski jezeli tak prosze dac znac pozdrowienia http://home.nyc.rr.com/mdgpage/ipaqfaq.htm