pocket fallout PL

• 48 Odpowiedzi
  • 23354 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: pocket fallout PL
« Odpowiedź #30 dnia: Sierpień 01, 2009, 14:12:36 »
Jest sposob na wywalanie z gry przy zabijaniu mrowek w swiatyni. Idziemy poprotu i nie zwracamy na nie uwagi, da sie przejsc nie zabijaac ich. Potem problem przy atakowaniu juz nie wystepuje. Co do gry to bardzo mi sie spodobala, dzieki wielkie xardas za spolszczenie. Grywalnosc naprwde niewiele odbiega od wersji na pc. Czsami tylko troche klatkuje co sprawia, ze plansza przesuwa sie dosyc wolno (np. w swiatyni) Irytujace jest tez wczytyanie planszy jak natrafimy na przypadkowe spotkanie na mapie swiata, trwa ono stanowczo za dlugo... Jak dla mojego Blue Angela troche niewygodne jest to ze obiekty maja podobne odcienie, wszystko maluje sie w szaro-brazowych barwach i np. zeby dostrzec szczura na brazowej ziemi trzeba wyterzac wzrok. Jak dla mnie to jest to najlepsza gra na PPC w jaka gralem :)

*

Offline MasterXardas

• 475
  • AVE!
  • Sprzęt: ZTE Blade G
« Odpowiedź #31 dnia: Wrzesień 18, 2009, 17:41:23 »
w najbliższym czasie możliwe, że napiszę spolszczenie od 0 do najnowszej wersji. (nie wiem jak to jest z tym bo dawno się tym nie interesowałem ale chyba wyszła nowsza wersja od ostatniego update.) ew poprawię aktualne. Możliwe, że jesli wykorzystam najnowszą wersje i na nią napisze spolszczenie to znikną crash-e z moim spolszczeniem i będzie wszytsko działać (chyba, że już ich nie ma :D nie wiem bo mam tylko PSP ;p)
Wróciłem po latach!!! :D

*

Offline MasterXardas

• 475
  • AVE!
« Odpowiedź #32 dnia: Styczeń 10, 2010, 10:50:42 »
nie wiem czy kogos to jeszcze interesuje, ale wyszła beta pocket f.a.l.l.o.u.t.-a w wersji 1.4 jesli dobrze przetłumaczył mi google translator z ruskiego (tego języka niestety nie znam :D) to udało się naprawic problem z crashami na początku walki. Pytałem na forum tamtejszym forum kiedy będzie gotowa angielska wersja. Zapewne dopiero jak wyjdzie "normalna" wersja 1.4, wtedy przygotuje spolszczenie do tamtej wersji... osobiście uważam, że warto przetłumaczyc tamtą wersję skoro nie krashuje. Gdyby ktos z znajomoscią ruskiego mógłby potwierdzic??
@EDIT
czy ktos wie czego nie połączyło postów??:D
« Ostatnia zmiana: Styczeń 10, 2010, 15:24:19 wysłana przez MasterXardas »

*

Offline Kapitan Pazur

• 11296
  • Sprzęt: iPhone 5, Xperia Z3 Compact
« Odpowiedź #33 dnia: Styczeń 11, 2010, 11:18:25 »
z tego co pamiętam to wcześniej wysypywało się na wersji tłumaczonej a w rosyjskiej było ok

postów nie połączyło bo za dużo czasu między nimi upłynęło :P

*

Offline MasterXardas

• 475
  • AVE!
« Odpowiedź #34 dnia: Styczeń 12, 2010, 18:52:47 »
no...wersji rosyjskiej nawet nie odpalałem :D uczyłem sie ruskiego przez rok i pamietam tylko alfabet (nie cały):D:D

*

Offline Kapitan Pazur

• 11296
  • Sprzęt: iPhone 5, Xperia Z3 Compact
« Odpowiedź #35 dnia: Styczeń 12, 2010, 19:10:11 »
chyba nie myślisz że ja gram w tą wersję? Pamiętam to z forum o grze :P

*

Offline MasterXardas

• 475
  • AVE!
« Odpowiedź #36 dnia: Styczeń 12, 2010, 19:14:50 »
szczerze mówiąc to tak własnie podejrzewałem ;p wygląda na to, że się pomyliłem :D

*

Offline Cholek

• *
  • 60
  • Sprzęt: i8000
« Odpowiedź #37 dnia: Styczeń 26, 2010, 16:48:49 »
Panowie moze ktoś pomoże mi mam następujący bład podczas uruchamiania wyskakuje mi bład shell32.exe i w tle zaczyna lecieć muzyczna z fallouta może wie ktoś jak to obejść z góry dzięki

*

Offline MasterXardas

• 475
  • AVE!
« Odpowiedź #38 dnia: Luty 19, 2010, 10:06:47 »
sory dawno tu nie zaglądałem (czekam na wersję 1.4 eng, co by ją przetłumaczyć ;p) zastanawiam się czyty nie masz urządzenia bez dotyku. U koleżki na HTC VOX wysypywał jakiś błąd podczas odpalania i to mi akurat przyszło do głowy. Ew. sproboj HR. Jeżli nie, to reflash może na inny rom, a jesli i to nie.... to spytaj na forum PF-PDA.NET ;p (może mnie nie ścignął za link :D)
@EDIT
Po dłuższej chwili zastanowienia... czy ty nie masz przypadkiem Omnii II??
« Ostatnia zmiana: Luty 19, 2010, 10:08:31 wysłana przez MasterXardas »

*

Offline Nightmaster

• 314
  • Sprzęt: Moto G, Galaxy Core Plus, Kiano Intelect 8 MS 3G
« Odpowiedź #39 dnia: Marzec 17, 2010, 16:45:32 »
mam problem z tym falloutem, mianowicie gra mi się wyłącza nie tylko podczas ataku pierwszej mrówki w świątyni ale praktycznie przy każdej walce, a jak już mi się udało dojść do momentu że zabiłem 3 typów przy handlarzu to jak zabiorę jednemu rzeczy to potem gra przestaje reagować...
żyj chwilą bo to może być Twoja ostatnia chwila

*

Offline KotLarry

• 351
  • Sprzęt: FS Pocket Loox 420 -> i780 6.1 96dpi -> omnia pro4
« Odpowiedź #40 dnia: Marzec 18, 2010, 23:35:44 »
Mi również wersja 1.2 wysypuje się na walkach, dalej nie próbowałem [doszedłem do handlarza]

Osobiście podejrzewam, że to brak MHz...

BTW te dziwne spotkania na mapie w czasie podroży, to zawsze są puste?

Pozdrawiam!
MK.

*

Offline Nightmaster

• 314
  • Sprzęt: Moto G, Galaxy Core Plus, Kiano Intelect 8 MS 3G
« Odpowiedź #41 dnia: Marzec 19, 2010, 10:39:35 »
właśnie raczej nie, bo tą wersję skopiowałem z karty w którą miałem w Hermesie i tam wszystko ładnie działało... pozatym, czy dałoby się jakoś ograniczyć ilość spotkań w podróży? są za częste i długo się ładują
żyj chwilą bo to może być Twoja ostatnia chwila

*

Offline KotLarry

• 351
  • Sprzęt: FS Pocket Loox 420 -> i780 6.1 96dpi -> omnia pro4
« Odpowiedź #42 dnia: Marzec 26, 2010, 15:36:31 »
Dziwne, mnie udało się podkręcić procka na 530 MHz [PHM, xcpu się wieszał przy tej wartości]
I nawet kilka tur udało się walczyć... Ale potem znów gra sie wyłączała... na 400mhz od razu wyskakiwało...
Pozdrawiam!
MK.

*

Offline MasterXardas

• 475
  • AVE!
« Odpowiedź #43 dnia: Maj 15, 2010, 21:51:13 »
sory, że odkopuje prawie 2-miesięczny temat ;p Ale ;p
Zdaje mi sie, ze to nie jest wina mhz. Przecież na urządzeniach twórców nic nie wysypywało, a nie wierzę, że wtedy mieli oni urządzenia z niewiadomo jaką mocą ;p Bardziej mi przychodzi na myśl, że to jakiś bug w grze (ew. gra nie lubi naszych wersji systemu ;p) Zła wiadomość dla wszystkich grających w to (w tym i dla mnie nie stety), że chyba nie będzie polskiej wersji 1.4, ani żadnej innej. Projekt chyba padł :/ Strona nie działa.. Więc nie ma żadnego supportu, ani informacji o nowym release, przez co nie mogę napisać spolszczenia :/

*

Offline specjals

• 458
  • Pocket-Fallout-Lover
    • StrefaUIQ
  • Sprzęt: MotoA925, note 2, HTC Flyer, Note 4 +gear2.0
« Odpowiedź #44 dnia: Czerwiec 04, 2010, 11:29:46 »
ja gram w 1.4 na TG01..
snapdragon też jest za cienki :P

bo mrówki przeszedlem,

co prawda na mapie jest kaplica bo nie moge sie poruszac, ponieważ po tapnięciu gdziekolwiek postać idzie godzine i staje :P czyli po kroczku do celu a po drodze spotykam jakies no szczury i na walkach oczywiscie gra wywala do pulpitu...

jesli ktoś sie w to jeszcze bawi to dajcie znać, cos moge potestować na tośce.. jesli ona ma MHz za malo to na razie chyba nie dojde jak w to popykać ;)
my UIQ Moto A925 - for eva' with me! StrefaUIQ r.i.p.

*

Offline MasterXardas

• 475
  • AVE!
« Odpowiedź #45 dnia: Czerwiec 28, 2010, 23:14:51 »
szczerze powiedziawszy dalej siedze w tym falloucie bedac wyposarzonym az w toshibe g900 :P, wiem tylko tyle, ze nie wywala :D i to wlasnie jest piekne, niestety zbyt rzwawo to to nie chodzi, i poki co nie mam zadnych informacji co do angielskiej wersji tej gry czyli, o spolszczeniu wersji 1.4 nie ma mowy. w moim przypadku (i innych nie znajacych ruskiego:P) pozostaje czakac az ktos z tamtej ekipy sie zdecyduje i przetlumaczy to na angielski:P

*

Offline specjals

• 458
  • Pocket-Fallout-Lover
    • StrefaUIQ
« Odpowiedź #46 dnia: Czerwiec 28, 2010, 23:31:52 »
1.4 nie wywala na tośce?

masz zwykła ver z ich strony?
uu.. ja mam kupę problemów, teraz am uniacza i będę teścił dalej :D

spolszczenie nie działa z poprzedniej wersji?

może dlatego mi wywala :P

a btw, jakaś wersja eng Ci hulała w pełni?
tzn nie wywalała?

*

Offline MasterXardas

• 475
  • AVE!
« Odpowiedź #47 dnia: Sierpień 11, 2010, 10:44:24 »
sory za opóźnienie;p zapomniałem zajrzeć do tego tematu ;p
1.4 jeszcze mi ani razu nie wywaliło na tośce (co prawda mało grałem przez ruską wersję ;p). Spolszczenie z poprzednich wersji niestety nie do końca działa na wersji 1.4b3. Parę rzeczy zostało zmienionych w plikach i trzeba popoprawiać wszytsko ;p. Wersji 1.4b3 niestety nie mogę przetłumaczyć na polski z powodu braku angielskiej wersji :/ Pisałem do maskinai na forum fallout-a niestety nikt nie odpowiedział :/. Żadna z poprzednuich wersji nie działała mi prawidłowo na żadnym moim sprzęcie (testowane na blueangelu, universalu i g900 ;p

*

Offline specjals

• 458
  • Pocket-Fallout-Lover
    • StrefaUIQ
« Odpowiedź #48 dnia: Sierpień 11, 2010, 12:15:48 »
no ja wogole mialem problemów od groma.. a jaką stabilną versje ENG byś polecił?