Witam serdecznie
Napiszę w skrócie z czym mam problem w Galaxy S GT-I9000
Przedwczoraj podłączyłem telefon do PC bo chciałem wgrać trochę nowej muzyki samsung KIES się zaktualizował potem stwierdził, że jest nowe oprogramowanie systemowe dla mojego modelu ( telefon mam z ORANGE )
przed wykonaniem aktualizacji KIES wykonał kopie zapasową muzyki, fotek, kontaktów wszystko w 1 pliku o nazwie xxxxxx.sbu i zaczęła się aktualizacja trwała trochę na ekranie PC wyskoczyło że zakończona sukcesem a na ekranie telefonu
wyskoczyło pełno napisów że zakończona niepowodzeniem error. Wcisnąłem środkowy przycisk i telefon się zresetował pojawił się pierwszy ekran z napisem samsung GT-I9000 i koniec telefon się uśmiercił.
Ponieważ na gwarancji zaniosłem do serwisu ( W Łodzi ArtMedia ) na drugi dzień odebrałem postawiony telefon ( tylko dlaczego wgrali mi android 2.1 update 1 ?? ) i chciałem wgrać swój bacup, i własnie tu zaczęły się schody.
1. Po podłączeniu telefonu mam 3 zakładki Podstawowe Informacje/Synchronizacja/Import Export wg pomocy programy kies (takie filmiki z pomocami) powinienem mieć 4 zakładki a ta czwarta powinna się nazywać tworzenie i przywracanie kopii zapasowej a ja jej nie mam. POMOCY JAK WGRAĆ BACKUP

?
2. Pytanie 2 mam oprogramowanie w wersji PDA:JM5 / PHONE:JM1 / CSC:JM3 (IDE) KIES twierdzi by nadal zaktualizować do PDA:JS4 / PHONE:JP4 / CSC:JS4 (IDE) jak to zrobić bym znowu telefonu nie uśmiercił ??
W razie potrzeby moje GG 2565258
Z góry dzięki
Borys