przejzałem read me fist.txt i niewidze zeby były jakiies zastrzezenia do wgotowywania w rom
Ja powiem szczerze też nic nie mogę doczytać o braku możliwości wgotowania S2U2:(
''Licencji freeware
To oprogramowanie jest rozpowszechniane jako freeware. Może być swobodnie używane, kopiowane i rozprowadzane tak długo jak nie jest sprzedawany, a wszystkie oryginalne pliki są włączone, w tym tej licencji. Jesteś nie wolno pobierać opłatę za dystrybucję tego oprogramowania (zarówno dla zysku lub po prostu odzyskać media i koszty dystrybucji), czy jako samodzielny produkt lub jako część kompilacji lub zbioru, bez uprzedniej wyraźnej pisemnej zgody. Korzystając z tego oprogramowania, zgadzasz się na te warunki i terminy prawne poniżej:
DISCLAIMER
Niniejsze Oprogramowanie oraz wszelkie wsparcie A_C są "AS IS" i bez jakichkolwiek gwarancji, wyraźnych ani dorozumianych. A_C specjalnie zrzekają się jakichkolwiek dorozumianych gwarancji użyteczności handlowej lub przydatności do określonego celu. W żadnym wypadku A_C ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody, w tym między innymi wszelkie utracone zyski, utracone oszczędności lub przypadkowe lub wynikowe szkody, czy wynikające z zaburzenia lub utratę danych, oprogramowania lub awarii komputera lub z innych przyczyn, lub jakiegokolwiek innego roszczenia przez użytkownika lub za jakiekolwiek roszczenia stron trzecich.''
Zatem przepraszam za wprowadzenie w błąd. U mnie to nie działało pewnie dlatego, że usunąłem wszystkie niewykorzystywane przeze mnie pliki, m.in. license.txt. Teraz dopiero przeczytałem licencję.

Wcześniej na innym forum znalazłem informację, że innej osobie też nie działa po wgotowaniu i więcej się tym nie interesowałem.
@Rohlson
Man najnowsze S2U2- problemu ni ma. S2U2 wybudza tosię po rozsunięciu lub wciśnięciu power u góry- na nic innego nie ma reakcji:)
Zresztą, sporo fajnych opcji jest w ustawieniach- początkujący sie pokręcą, że hoho....
Bug z wybudzaniem był na pewno w wersji 1.6 - tylko tej używałem i po przykrym doświadczeniu usunąłem program. Skoro w nowej wersji jest to naprawione, to na pewno przetestuję. Widziałem, że autor dodał wiele nowych opcji, np. obsługę powiadomień systemowych.
Niestety na razie muszę poczekać, aż Tosia wróci z serwisu