0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Co bym nie ugotował, to jakiś bug jest, że do menu wejśc nie moge Nie działa przycisk start.
ja własnie niewiem czego nie zaznaczacie/co zaznaczacie ze wam start niedziała mi przy kazdym gotowaniu działa
zaznacz wszystkie paczki z bronze i chome, wtedy menu start bedzie dzialac na pewno
Cytat: virusotron w Grudzień 06, 2009, 16:34:03ja własnie niewiem czego nie zaznaczacie/co zaznaczacie ze wam start niedziała mi przy kazdym gotowaniu działaHehe:) zassałem kuchenkę, wypakowałem i z tego co już było odznaczyłem tylko operę i onenote bo rom był za duzy a dodałem cała manile i tyle....a tak miałem teraz zaznaczonie i lipa:
Cytat: pavlach w Grudzień 06, 2009, 17:38:48zaznacz wszystkie paczki z bronze i chome, wtedy menu start bedzie dzialac na pewnoa wiesz co, niekoniecznie.zrobiłem 2 identyczne romy w jednym cała manila a w drugim bez maili i....w tym z manila nie działa przycisk start-nie mówiąc o manili wogóle...ale jeszcze sprawdzamEdit: to jednak nie manilka....
W wersji 28008 nie mogę wyłączyc tych podpowiedzi przy pisaniu SMSa i są lagi, jak piszę szybko.A co najbardziej denerwuje, ze nei mogę ustawic połączenia z internetem przez GPRS/3G