Toshiba G900 Produktem Roku 2009 na PDAclub?

• 3 Odpowiedzi
  • 1251 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline Moi (Adam Kubicki)

• 6498
    • Moje linki do stron o GPS (i nie tylko)
  • Sprzęt: SGS2, iP3GS, Lumia 800, Note 3
Toshiba G900 Produktem Roku 2009 na PDAclub?
« dnia: Grudzień 18, 2009, 18:53:12 »
Po raz pierwszy w historii PDAclubu postanowiliśmy zorganizować ankietę z rodzaju "Produkt Roku", w której nasi Czytelnicy będą mogli wybrać najlepsze według siebie urządzenia i aplikacje, które pojawiły się dla najważniejszych platform mobilnych. Zanim jednak udostępnimy Wam ankiety do głosowania, pragniemy zaprosić Was do ich współtworzenia. Przejrzyjcie interesującą Was ankietę, jeśli według Was brakuje w danej kategorii jakiejś pozycji, lub chcielibyście dodać nową kategorię, wypełnijcie formularz zgłoszeniowy zamieszczony pod projektem ankiety. Czekamy na Wasze odpowiedzi do końca przyszłego tygodnia. Start naszego plebiscytu na najlepszy mobilny produkt planujemy w poniedziałek po zakończeniu zbierania Waszych opinii.

http://pdaclub.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=16622:pdaclub-awards&catid=54:od-redakcji&Itemid=96

*

Offline mikkuss

• 807
  • ...
  • Sprzęt: XT610 CM7, HD2 NexusHD2 KK, n900
Odp: Toshiba G900 Produktem Roku 2009 na PDAclub?
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 18, 2009, 19:54:47 »
Bardzo dobry pomysł!!
Jednak mam małą uwagę. Dlaczego umieściłeś ten temat tutaj? W moim przekonaniu jest, że produkt roku jest to produkt powstały w tym roku czyli od 01.01.2009, a G900 raczej się tu nie mieści, bo jest brzydko mówiąc stara(aż sprawdziłem FV mojej - 03.07.2008). W każdym bądź razie dzięki za info, bankowo głosuję :D
N900 - najlepszy sposób na nudę... Boxboxbox...
https://www.youtube.com/watch?v=MRil6iP4GXw

*

Offline Uploadertix

• *
  • 93
  • ..::Extreme user::..
  • Sprzęt: i5700 (spica)
« Odpowiedź #2 dnia: Grudzień 18, 2009, 22:12:23 »
Ale na liście znalazłem tylko tosię TG01, także hmm... o co chodzi z tym tematem? :)
Cóż, ankieta dość obszerna, bo i dziedzina tego wymaga. W komentarzach pod wyczytałem, że ktoś proponuje dodać akcesoria - moim zdaniem bez sensu. Po pierwsze jest ich za dużo, po drugie nie są tak ważne jak same pda, a po trzecie większość nie będzie mogła w żaden sposób wypowiedzieć się o rysiku do "czegośtam", bo niby jak? O ile o pda można wyczytać w testach, oprogramowanie samemu przetestować, to akcesoria są silnie powiązane z danym produktem zazwyczaj.

Taka nieśmiała myśl: może by jakoś docenić naszych forumowych kucharzy? I zrobić ankietę na najlepiej przygotowany rom roku 2009? To taka luźna, nieprzemyślana propozycja. Po prostu ukłon w stronę ludzi poświęcających swój czas na doskonalenie oprogramowania, a tym samym popularyzacji branży i zaangażowania w nią innych userów.
Były: kilka "niepda", Motorola a925, Toshiba G900, SE Xperia X1
Jest: Samsung i5700

*

Offline mikkuss

• 807
  • ...
  • Sprzęt: XT610 CM7, HD2 NexusHD2 KK, n900
« Odpowiedź #3 dnia: Grudzień 19, 2009, 17:55:55 »
Taka nieśmiała myśl: może by jakoś docenić naszych forumowych kucharzy? I zrobić ankietę na najlepiej przygotowany rom roku 2009?
Że też sam na to nie wpadłem... przecież tyle mamy problemów tylko jeżeli już coś takiego robić to dla każdego modelu osobny konkurs a jest tego trochę więc... chyba żeby zrobić najlpszy rom ogólnie ale to by było IMO nie fair, bo np. w jakimś HTC zrobić dobry rom to nie problem a tu w G900 jest ogromnie ciężko więc ten ktoś mógłby zostać niedoceniony, a poza tym wydaje mi się że, przykładowo Wizard jest najpopularniejszym pocketem a imate jaq3 bardzo rzadkim, więc chyba logiczne że wygra rom do wizarda?

Więc podsumowywując wszystko albo nic, chociaż pochwalam ogromnie pomysł.
N900 - najlepszy sposób na nudę... Boxboxbox...
https://www.youtube.com/watch?v=MRil6iP4GXw