Panowie, ja tez mam troche 'problemow' z tym naladowaniem baterii. Za pierwszym razem, jak narazie jedynym, ładowałem ją przez 12h. Po kupieniu telefonu - nowego - i wlozeniu baterii byla 'naladowana' gdzies tak do polowy, uzywajac urzadzenia rozladowalem ja, po czym ladowalem owe 12h. Nie wiem, czy jak sie naladuje ja w pelni to powinna sie swiecic zielona dioda czy nie, czerwona sie palila, lecz gdy sie naladowal to nie swiecila sie zadna. Po odlaczeniu od ladowarki, i wlaczeniu urzadzenia wskaznik nie pokazywal ze bateria jest full, byla naladowana gdzies tak 4/5 calej dlugosci paska. Resco Today Plugin pokazywal 98% naladowania. Przed chwila mialem 40% baterii, wlaczylem muzyke na jakies 20 mint i bateria padła całkowicie. Przy ostatnim 'ostrzezeniu' o niskim stanie baterii bylo 15% naladowania, po czym po jakiejs minucie telefon sie wylaczyl. Co radzicie z tym zrobic?
Mam jeszcze pytanko, bo juz nie raz stosowalem opisywany tutaj patent z rozladowaniem baterii przy pomocy lampki itd. z tym ze na innych bateriach, czy jesli z G900 wyciagne ta baterie, to czy utrace wtedy wszyskie dane? Bo pamietam, ze jak wyciagnalem z BlueAngela baterie na kilka godzin to wszystko w telefonie sie pokasowalo. Czy tutaj tez tak jest, czy moze postac sobie jakis czas bez baterii bez utraty danych? Poniewaz pokonfigurowalem sobie juz kompletnie G900 a nie chcialbym tego wszystkiego stracic i na nowo robic.