Toshiba się nie włącza

• 65 Odpowiedzi
  • 16798 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline sylwek2k

• *
  • 63
    • fotki :)
  • Sprzęt: Tosia G900
Odp: Toshiba się nie włącza
« Odpowiedź #60 dnia: Kwiecień 25, 2009, 22:52:00 »
P.S. Czy do gwarancji potrzebuję jakiś dodatkowy papier, czy wystarczy dowód zakupu?
gwarancja+dowod zakupu(paragon/faktura/ew. w ostatecznosci umowa o swiadczenie uslug)

*

Offline mc_piccolo

• **
  • 159
  • Mail w awatarze
  • Sprzęt: Nokia N91 + Era G1 z Google :)
« Odpowiedź #61 dnia: Kwiecień 26, 2009, 15:02:25 »
P.S. Czy do gwarancji potrzebuję jakiś dodatkowy papier, czy wystarczy dowód zakupu?
gwarancja+dowod zakupu(paragon/faktura/ew. w ostatecznosci umowa o swiadczenie uslug)
To niedopsz :-?. Z dokumentów mam tylko Fakturę VAT, licencję użytkownika i krótki podręcznik użytkownika. Tosię kupiłem od jednego z Clubowiczów, który twierdzi, że nic innego do niej nie dostał.
Nokia 5110 -> Sagem MyX-1 twin -> Sony Ericsson K508i -> SPV C600 -> HTC Universal -> Nokia 6100 -> Toshiba G900 -> Nokia N91 ->  HTC Dream G1

*

Offline miba

• 4050
  • Sprzęt: Toshiba G900, doszedł x51v
« Odpowiedź #62 dnia: Kwiecień 26, 2009, 15:23:41 »
Faktura jest dowodem zakupu przecież  :O

*

Offline mc_piccolo

• **
  • 159
  • Mail w awatarze
  • Sprzęt: Nokia N91 + Era G1 z Google :)
« Odpowiedź #63 dnia: Kwiecień 26, 2009, 18:48:51 »
Faktura jest dowodem zakupu przecież  :O

Chyba, że nie +, tylko =.
Nokia 5110 -> Sagem MyX-1 twin -> Sony Ericsson K508i -> SPV C600 -> HTC Universal -> Nokia 6100 -> Toshiba G900 -> Nokia N91 ->  HTC Dream G1

*

Offline miba

• 4050
  • Sprzęt: Toshiba G900, doszedł x51v
« Odpowiedź #64 dnia: Kwiecień 26, 2009, 19:54:50 »
No ja tak zrozumiałm wypowiedź Sylwka, że w nawiasie jest to, co może zostać za term "dowód zakupu" podstawione :)

*

Offline sylwek2k

• *
  • 63
    • fotki :)
  • Sprzęt: Tosia G900
« Odpowiedź #65 dnia: Kwiecień 26, 2009, 20:56:50 »
To niedopsz :-?. Z dokumentów mam tylko Fakturę VAT, licencję użytkownika i krótki podręcznik użytkownika. Tosię kupiłem od jednego z Clubowiczów, który twierdzi, że nic innego do niej nie dostał.
Gwarancja byla dolaczona do Tosi /mala osobna karteczka/
Jezeli masz tylko fakture, to pozostaje tylko niezgodnosc towaru z umowa, ale tu musisz 'dymac' do punktu sprzedazy, gdzie takowa faktura byla wystawiona /ew. do innego punktu tego samego dealera|sprzedawcy/ :(

Napisane: Kwiecień 26, 2009, 20:48:35

Chyba, że nie +, tylko =.

tak, ma byc +, bo naprawe gwarancyjna prowadzi gwarant /czyt Toshiba/ na podstawie karty dokumentu gwarancyjnego /czyt gwarancji/ z dolaczonym dokumentem sprzedazy /czyli tym, to co jest w nawiasie/
Napisane: Kwiecień 26, 2009, 20:54:40
No ja tak zrozumiałm wypowiedź Sylwka, że w nawiasie jest to, co może zostać za term "dowód zakupu" podstawione :)

dokladnie tak :)