Z cyklu "Gotuj z Globalbus-em" - Poradnik: "Gotowanie dla G900"

• 3 Odpowiedzi
  • 673 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline chinskimandaryn

• **
  • 127
    • www.chinskimandaryn.pl
Z cyklu "Gotuj z Globalbus-em" - Poradnik: "Gotowanie dla G900"
« dnia: Grudzień 15, 2008, 20:01:34 »
Od czego zacząć, czy jest gdzieś krótka instrukcja, jak to zrobić w kilku punktach, by pojąć to całe gotowanie ...?

Czy jeśli byłby taki poradnik, to byłbyś chętny, by go nawet kupić?

W wątku: http://pdaclub.pl/forum/index.php?topic=109076.msg844083#msg844083 pojawiła się taka inicjatywa:

Napisane: Grudzień 15, 2008, 19:20:15
globalbus mam prośbę... zrób jakieś FAQ odnośnie gotowania dla tosi... Odnośnie robienia backupów i przywracania swojego softu... Umieść to na allegro za jakąś kaskę a ja klikne kup teraz... nie będziesz pisał za freeko poradnika to raz, ja zdobęde wiedzę i może się czegoś naucze to dwa, i moja tosia może zacznie chodzić "jak jej zagram" to trzy :ok: Myśle, że chętnych na zakup "Gotowania dla G900" było by więcej  :grin: Może jakaś mała lista osób chętnych na łopatologiczny poradnik?? Jestem pierwszy

PS
Nie koniecznie jest potrzebne umieszczenie na allegro (choć i tak można) ... ale to już jest kwestia techniczna ... gdy już będzie poradnik ... np. można skorzystać z systemu płatności itp.

Chętni na
Poradnik "Gotowanie dla G900" ...

może będą inni chętni ... ?
Dopisujcie się poniżej . .

1. Miki1406
2. Chinskimandaryn

Odp: Z cyklu "Gotuj z Globalbus-em" - Poradnik: "Gotowanie dla G900"
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 15, 2008, 20:08:41 »
wam naprawde sie ***** w głowie. Wszystko macie w pierwszym poście tamtego tematu, a jak chcecie tworzyć własne ROMy to Globallus juz opisał poszczególne procesy tu na forum....
mpx200 > a925 > Hermes > G900 > p552 > Kaiser > Universal > Flame > Omnia > G1 > i8510.......> Galaxy S III

*

Offline Gothic

• 381
  • iPAQ h5550, iPAQ 214, Acer Liquid
  • Sprzęt: Acer Liquid A1
« Odpowiedź #2 dnia: Grudzień 15, 2008, 21:01:45 »
Noo, trochę coś wam nie wyszło, a google i xda-dev nie gryzą, tam znajdziecie wieeele poradników... :worried:

*

Offline ajed

• 6004
    • Strona prywatna
  • Sprzęt: iPhone 4s, iPad 2
« Odpowiedź #3 dnia: Grudzień 15, 2008, 21:06:20 »
chinskimandaryn

1) Beznadziejny tytuł, wskazujący, że w tym wątku przedstawiony jest poradnik gotowania ROM-ów.
2) Publiczna petycja do Clubowicza aby Wam odpłatnie zrobił poradnik  :O  - nie przesadzasz troszkę?

Temat zamykam. Wszystkie interesy tego typu proszę załatwiać przez PW.